Claudia Schiffer, viaţa de dincolo de podium: „Iubesc ideea de a fi fericită cu un bărbat pentru tot restul vieţii mele“

Claudia
Schiffer, viaţa de dincolo de podium: „Iubesc ideea de a fi fericită cu un
bărbat pentru tot restul vieţii mele“

Claudia îşi trăieşte fericirea departe de lumina reflectoarelor ( Foto: Profimedia)

Claudia a părăsit podiumul acum 11 ani, fiind considerată... cea mai cuminte dintre super-modelele anilor '90"Când eram copil, aveam picioarele strâmbe şi mi se spunea răţuşca", îşi aminteşte Claudia, născută pe 25 august 1970 în Rheinberg.

„Acum râd când rememorez asta, dar am fost devastată atunci, m-am închis în mine şi am devenit timidă“. Mai târziu, a visat să devină avocat, asemenea tatălui ei, Heinz. Însă planurile i-au fost date peste cap atunci când agentul Michael Levaton a descoperit-o în 1987 pe străzile din Dusseldorf. Ce a urmat e istorie: Claudia a ajuns printre cele mai apreciate modele din lume, bifând peste 700 de coperte de reviste. Iar profilul ei a fost un fel de... anti-Naomi Campbell. Dacă Naomi a fost şi a rămas o rebelă, Claudia mărturiseşte că i-a plăcut să respecte regulile. „Când Levaton m-a descoperit, părinţii mei mi-au impus să termin întâi liceul“, povesteşte ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările