Ce schimbat e Patrick Dempsey de când nu mai joacă în „Anatomia lui Grey!“. Cum şi-a convins soţia să renunţe la divorţ

Ce schimbat e Patrick Dempsey de când nu mai joacă în „Anatomia lui Grey!“. Cum şi-a convins soţia să renunţe la divorţ

Patrick Dempsey a făcut un rol magistral în Anatomia lui Grey (Foto: Profimedia)

Cu toţii l-am admirat pe Patrick Dempsey în cele 11 sezoane în care l-a jucat pe Dr. Derek Shepherd în Anatomia lui Grey. Actorul în vârstă de 54 de ani este căsătorit, de  21 de ani, cu celebrul make up artist Jillian Fink. Ei sunt părinţii lui Tallula, Sullivan şi Darby. Mariajul lor nu a fost tocmai unul uşor, dar împreună au reuşit să depăşească toate problemele.

Ştiri pe aceeaşi temă

La scurt timp după divorţul său de Rochelle „Rocky” Parker, în 1994, Patrick a cunoscut-o pe Jillian Fink. S-au întâlnit la un salon unde actorul obişnuia să meargă: „Am fost şocată când a apărut la întâlnire, dar, în acelaşi timp, am fost fericită, pentru că era atât de drăguţ”, şi-a amintit Jillian pentru People. Lucrurile s-au mişcat destul de repede între ei: la trei luni de la prima întâlnire, cuplul s-a mutat împreună. În cele din urmă, după trei ani de amor , Dempsey a făcut şi marea cerere. S-au căsătorit pe 31 iulie 1999, la ferma familiei sale din Maine.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: