Cătălin Botezatu a fost operat pentru a i se extirpa o tumoare: „Am trecut pe lângă moarte“

Cătălin Botezatu a fost operat pentru a i se extirpa o tumoare: „Am trecut pe lângă moarte“

Cătălin Botezatu

Designerul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 52 de ani, a fost operat de urgenţă în Turcia, unde i s-a îndepărtat o tumoare din zona colonului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Botezatu a suferit o intervenţie chirurgicală la o clinică privată din Istanbul, iar în prezent este în afara pericolului şi se recuperează. 

Operaţia a fost una complicată, care a durat aproape şase ore şi în urma căreia designerului i-a fost extirpat din zona colonului un neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer. 

Pe lângă intervenţie, Botezatu a fost supus şi unei şedinţe de chimioterapie hipertermică intraperitoneală şi va rămâne în Istanbul pentru recuperare. 

Într-un interviu video pentru Kanal D, în care sunt prezentate imagini cu puternic impact emoţional, inclusiv unele în care designerul îşi arată operaţia, Cătălin Botezatu a vorbit despre această experienţă dificilă. 

„Efectiv am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari, simţeam dureri în tot corpul“, a declarat Botezatu. 

El a precizat că avea dureri de aproximativ şase luni şi iniţial medicii i-au spus că ar trebui să se opereze de apendicită, lucru pe care l-a şi făcut, însă durerile au persistat. 

Nu este pentru prima dată când Cătălin Botezatu are probleme de sănătate. În ultimii ani, designerul a avut probleme cu inima şi se află în permanenţă sub supravegherea medicilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările