Andreea Bălan a confirmat despărţirea de George Burcea: „Sunt momente delicate“

Andreea Bălan a confirmat despărţirea de George Burcea: „Sunt momente delicate“

Andreea Bălan a confirmat despărţirea de George Burcea FOTO Instagram

Cântăreaţa Andreea Bălan (35 de ani) a postat în mediul online un text prin intermediul căruia confirmă informaţia privind divorţul dintre ea şi actorul George Burcea (32 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce în ultimele zile în presă a apărut informaţia potrivit căreia Andreea Bălan şi George Burcea s-au separat şi urmează să divorţeze, actorul plecând deja de acasă, cântăreaţa a confirmat zvonurile prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 
 
Vedeta le-a mulţumit fanilor săi pentru susţinere şi a mărturisit că este adevărat tot ce s-a scris despre despărţirea dintre ea şi George Burcea, la doar cinci luni de la nuntă.
 
Cântăreaţa nu a oferit mai multe detalii, explicând că sunt „momente delicate“, iar fiicele ei, Ella (3 ani) şi Clara (6 luni), au nevoie de protecţie. 
 
„Dragilor, vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase şi de susţinere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella şi Clara trebuie protejate. Vă îmbrăţişez cu drag, mereu a voastră AB“, a scris Andreea Bălan pe Facebook. 
   

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie, după cununia civilă care a avut loc pe 10 august. Cei doi au împreună două fetiţe, pe Ella (3 ani) şi Clara (6 luni).  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: