Anamaria Prodan, renovare de 350.000 de euro. Cum arată acum vila din Pipera a impresarei sportive

Anamaria Prodan, renovare de 350.000 de euro. Cum arată acum vila din Pipera a impresarei sportive

Anamaria e foarte mândră de noul aspect al casei şi în special de decoraţiunile luxoase

Anul trecut, după ce a venit din Dubai, Anamaria Prodan a simţit nevoia să facă o schimbare şi a început cu renovarea casei din Pipera. A adus o echipă de muncitori, arhitect şi designer, care în trei luni au făcut din casa ei mai ceva ca din palatul lui Gigi Becali. 350.000 de euro au costat-o renovarea şi mobilierul adus din Dubai şi Turcia.

Casa ei se învârte după soare! Aşa se poate spune acum despre Vila somptuoasă situată în Pipera, a Anamariei Prodan. Afacerist a vrut neapărat o schimbare anul trecut, după ce a revenit din Dubai, aşa că a început cu casa. A angajat o echipă de oameni profesionişti, designer de interioare, care pe parcursul a trei luni au muncit intensiv. Ana nu s-a încurcat în detalii când a început marea transformare, aşa că a aruncat tot din casă chiar dacă unele lucruri erau scumpe sau aproape noi: de la mobilier, aşternuturi, până şi tacâmurile au fost aruncate sau date la anumite persoane care aveau nevoie.

Anamaria Prodan s-a inspirat din stilul arăbesc

Inspirată de stilul arabesc, pentru că în ultimii ani a stat tot mai mult acolo, impresara a mers pe opulenţă şi şi-a comandat mobilierul de dormitor şi de living din Dubai şi din Turcia.

Mai multe detalii şi imagini pe Click.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările