Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din „Friends”, a dezvăluit că suferă de cancer

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din „Friends”, a dezvăluit că suferă de cancer

James Michael Tyler

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a dezvăluit că suferă de cancer la prostată, ajuns în stadiul patru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu acordat „Today” de la NBC, actorul în vârstă de 59 de ani a dezvăluit că a primit diagnosticul în septembrie 2018, după un examen de rutină. De atunci, cancerul i-a afectat oasele şi nu mai poate merge acum. În prezent, face chimioterapie.
 
„În cele din urmă, ştii, probabil că mă va lua”, i-a spus el gazdei emisiunii, Craig Melvin. Tyler a explicat că, din cauza pandemiei, a ratat o examinare şi cancerul s-a răspândit la oase. „Cancer în stadiu avansat”, a confirmat el.
 
Actorul a îndemnat bărbaţii să meargă la controale. „Există alte opţiuni disponibile pentru bărbaţi, dacă îl descoperă mai devreme decât am făcut-o eu”.
Una dintre cele mai populare figuri din serialul „Friends”, Tyler a apărut, prin Zoom, şi în programul special de reunire a starurilor show-ului.
 
„Au fost zece ani memorabili din viaţa mea, sincer”, a spus el despre serial. „Nu îmi pot imagina o experienţă mai bună. Toţi au fost fantastici şi a fost o plăcere să lucrez cu ei”.
 
El a adăugat că actorul David Schwimmer şi unii membri din echipa producţiei de televiziune au ştiut despre afecţiunea lui, însă nu a dorit să facă acest lucru public în timpul programului secial.
 
Tyler a apărut şi alături de Matt LeBlanc într-un episod din 2012 al sitcomului „Episodes” (BBC), iar în film a jucat în producţii ca „The Disturbance at Dinner”, „Foreign Correspondents”, „Motel Blue” şi „Jason's Big Problem”.
 
Întrebat dacă îşi doreşte să fi făcut ceva diferit, el a răspuns: „Aş fi ascultat-o pe soţia mea minunată, care a fost puterea mea absolută prin toate astea. Aş fi mers mai devreme la medic şi l-aş fi descoperit mai devreme”.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările