Actorii Nicole Kidman şi Hugh Grant, împiedicaţi de localnicii unei insule să filmeze. Ce i-a nemulţumit pe oameni

Actorii Nicole Kidman şi Hugh Grant, împiedicaţi de localnicii unei insule să filmeze. Ce i-a nemulţumit pe oameni

Nicole Kidman FOTO Guliver/Getty Images

Actorii Nicole Kidman (51 de ani) şi Hugh Grant (58 de ani) au fost nevoiţi să aleagă un alt loc pentru filmările noului serial „The Undoing“ după ce localnicii unei insuliţe de lângă New York s-au arătat nemulţumiţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hugh Grant şi Nicole Kidman au fost împiedicaţi să filmeze în Shelter Island, o insulă cu 2.500 de locuitori de lângă New York, din cauza unor localnici nemulţumiţi, scrie Page Six.
 
Echipa de filmare a HBO dorea să filmeze câteva scene din serialul „The Undoing“, însă localnicii au refuzat să-şi dea acordul.
 
„Singura persoană care le-a urat bun-venit a fost Gary Gerth, membru al administraţiei publice locale, care a spus «Suntem încântaţi»“, a declarat o sursă. Însă, „alţii s-au plâns de zgomotul pe care ar fi trebuit să-l suporte în timpul filmării unei scene în care un elicopter efectua o urmărire pe timp de noapte“.
 
HBO a avut nevoie de o casă de vacanţă şi a sperat că va putea filma o scenă cu un elicopter, care ar fi trebuit să survoleze insula, nu să aterizeze pe ea.
 
 
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
Jim Colligan, un consilier local, a declarat că taxa de filmare pe care realizatorii filmului au fost dispuşi să o achite, 15.000 de dolari, nu acoperă neplăcerile cauzate localnicilor.
 
El a mai spus că fiica lui lucrează în industria filmului şi ştie ce haos ar fi presupus. Alţi consilieri locali erau îngrijoraţi de mizeria care ar fi fost lăsată în urmă. Zile mai târziu, Colligan a spus: „Nu ne-au ales. Nu ne-au dorit“.
 
Au fost şi persoane care nu au fost de acord cu protestatarii. Un localnic a declarat pentru sursa citată: „Dacă consilierii ar fi încheiat afacerea cu filmările, ar fi oferit localnicilor o mulţime de bani. Oamenii sunt supăraţi“.
 
Echipa serialului a decis să aleagă alt loc de filmare, East Marion, o aşezare cu 900 de locuitori în imediata apropiere a insulei Shelter, în Long Island.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: