A reuşit să bifeze opt mariaje deşi nu avea un fizic atrăgător. De ce şi-a scos Mickey Rooney ultima soţie din testament

A reuşit să bifeze opt mariaje deşi nu avea un fizic atrăgător. De ce şi-a scos Mickey Rooney ultima soţie din testament

Actorul Mickey Rooney avea mare succes la femei ( Foto: Profimedia)

A reuşit să cucerească Hollywoodul deşi nu avea un look impunător.  Cu umorul şi charisma sa, Mickey Rooney părea să hipnotizeze femeile, iar asta l-a ajutat să bifeze nu mai puţin opt mariaje de-a lungul vieţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul a adus-o în patul lui chiar pe  Ava Gardner, iar asta spune multe despre farmecul pe care îl emana. Cu toate acestea, mariajul nu a durat mai mult de 1 an.

 
A opta şi ultima soţie a lui Rooney a fost Jan Chamberlin, care l-a iubit şi l-a îngrijit timp de 34 de ani, până la separarea lor în 2012. Jan i-a fost pe deplin devotată lui Mickey, dar nu i-a fost uşor. Căsătoria lor a fost  plină de piedici încă de la început. Deşi s-au iubit, Chamberlin a ştiut că nu poate avea o viaţă uşoară lângă un bărbat care a divorţat de şapte ori înainte. 

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările