A murit Berta din „Doi bărbaţi şi jumătate“. Conchata Ferrell avea 77 de ani. Reacţia lui Charlie Sheen VIDEO

A murit Berta din „Doi bărbaţi şi jumătate“. Conchata Ferrell avea 77 de ani. Reacţia lui Charlie Sheen VIDEO

Foto Getty Images

Actriţa Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul menajerei Berta din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men”, a murit la vârsta de 77 de ani, informează Variety.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ferrell a murit marţi, în Sherman Oaks, a confirmat un reprezentant al Warner Bros. Television.
 
Chuck Lorre, creator şi producător executiv al serialului „Two and a Half Men”, a transmis: „Îi spuneam Chatty. Şi toţi o iubeam. Doisprezece ani de suişuri şi coborâşuri şi multe, multe râsete. Trecând prin toate astea, a fost o stâncă. A fost unul dintre cei mai buni. Am avut privilegiul să îi spun prieten”.
 
Ferrell a fost spitalizată în luna mai şi a petrecut mai mult de o lună la terapie intensivă, unde a suferit un stop cardiac. Ea a fost apoi mutată într-un alt centru de tratament, unde i se făcea dializă şi respira ajutată de aparate.
 
Conchata Ferrell a jucat rolul Berta în toate cele 12 sezoane ale serialului. A primit două nominalizări la premiile Primetime Emmy, în 2005 şi 2007, pentru rol secundar. Ea a apărut în 212 episoade din 2003 până în 2015.
 
Charlie Sheen, starul „Two and a Half Men”, concediat din serial în 2011, i-a adus un omagiu pe Twitter, numind-o „o adevărată prietenă”.
 
Născută în Charleston, Ferrell a absolvit cursurile Marshall University, unde a şi jucat pentru prima dată într-o piesă de teatru.
 
Debutul în afara Broadway a venit în 1973, ca membru al companiei Circle in the Square. Au urmat mai multe roluri pe scenă şi televiziune.
 
A jucat în lungmetrajul „Heartland” (1979), apoi în „Edward Scissorhands”, „Network”, „Crime and Punishment in Suburbia” şi „True Romance”.
 
În 1992, a primit prima nominalizare la Emmy, pentru rolul avocatei Susan Bloom din serialul „L.A. Law”.
 
Cel mai recent a apărut în 2017, în „The Ranch” (Netflix). Între alte seriale în care a jucat se numără „Buffy the Vampire Slayer”, „Teen Angel”, „Matlock” şi „B. J. and the Bear”.
 
A fost căsătorită cu sunetistul Arnold Anderson, a avut o fiică şi două fiice vitrege.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările