Vacanţa elevilor s-ar putea prelungi din cauza pandemiei. Ce spune ministrul Educaţiei

Vacanţa elevilor s-ar putea prelungi din cauza pandemiei. Ce spune ministrul Educaţiei

Conform structurii anului şcolar 2021-2022, copiii din grădiniţe şi elevii din clasele primare vor avea vacanţă între 25 şi 31 octombrie FOTO Mediafax

Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, întrebat dacă se discută varianta ca toţi elevii să intre într-o vacanţă de două-trei săptămâni, începând de luni, că "toate variantele sunt deschise", iar în situaţia în care se suspendă şi alte activităţi, se va susţine adaptarea structurii anului şcolar la situaţia epidemiologică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor surse citate de edupedu.ro, se discută varianta ca de luni toţi elevii să intre într-o vacanţă de două-trei săptămâni. 

"Toate variantele sunt deschise în condiţiile în care nu înţelegem să ne vaccinăm! În situaţia în care se suspendă şi alte activităţi, în interesul protejării dreptului la sănătate al elevilor şi cadrelor didactice, susţinem adaptarea structurii anului şcolar la situaţia epidemiologică extrem de gravă", a declarat ministrul Sorin Cîmpeanu. 

Conform structurii anului şcolar 2021-2022, copiii din grădiniţe şi elevii din clasele primare vor avea vacanţă între 25 şi 31 octombrie, iar vacanţa de iarnă a elevilor este programată între 23 decembrie şi 9 ianuarie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările