Wizz Air anunţă zece noi rute în 2020, inclusiv spre Suceava

Wizz Air anunţă zece noi rute în 2020, inclusiv spre Suceava

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat joi că a înfiinţat cea de-a 28-a bază, la Larnaca, de unde va opera zece rute noi către şase ţări începând din iulie 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania aeriană va aloca două aeronave Airbus A320 pe aeroportul din Larnaca în iulie 2020. Acestea vor susţine operaţiunile a zece noi rute către Atena, Salonic, Billund, Copenhaga, Dortmund, Memmingen, Karlsruhe / Baden Baden, Suceava, Turku şi Wroclaw, care totalizează un milion de locuri disponibile de la Larnaca în 2020.

Locurile pe noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene de la 24,99 eur, tarif pentru un singur segment, cu taxa de administrate inclusă, cu un bagaj de mână (max: 40x30x20cm) inclus.

Potrivit companiei, istoria Wizz Air din Cipru a început acum un deceniu, când a aterizat primul zbor, în decembrie 2010. Compania aeriană a transportat peste 800 de mii de pasageri către şi dinspre Cipru în 2019. Larnaca va deveni cea de-a 28-a bază a companiei Wizz Air. Ca parte a extinderii Wizz, compania aeriană va continua să îşi crească operaţiunile în Cipru pentru a le oferi clienţilor din ce în ce mai multe oportunităţi de călătorie. Baza din Larnaca va crea peste 100 de noi locuri de muncă directe, în cadrul companiei aeriene şi chiar mai multe locuri de muncă în industriile conexe.

În cadrul unei conferinţe de presă la Larnaca, azi, József Váradi, CEO-ul Wizz Air, a declarat: „După zece ani de operaţiuni de succes către Aeroportul Internaţional Larnaca, sunt încântat să vă anunţ cea mai nouă bază de aici, deoarece vedem potenţialul şi cererea de călătorie low cost în Cipru, care este una dintre destinaţiile cele mai populare şi cu cea mai rapidă evoluţie. Ne-am angajat să dezvoltăm prezenţa noastră în Cipru şi să oferim oportunităţi de călătorie mai accesibile spre şi dinspre Larnaca, păstrându-ne în acelaşi timp cele mai înalte standarde ale protocoalelor de igienizare. Avioanele noastre neo Airbus A320 şi A321 de ultimă generaţie, precum şi măsurile noastre de protecţie îmbunătăţite vor asigura cele mai bune condiţii sanitare posibile pentru călători. Wizz Air are cel mai mic nivel de costuri şi cea mai puternică poziţie în materie de lichidităţi din Europa şi operează cea mai tânără şi eficientă flotă de aeronave cu cea mai mică amprentă ecologică. În acest sens, sunt încrezător că Wizz Air va avea un impact important asupra dezvoltării economice a Ciprului şi asupra dezvoltării industriei sale turistice.”

Noile rute Wizz Air din Larnaca

Destinaţie

Zile de operare

Dată de începere

Tarife de la

Atena

zilnic

1 iulie 2020

29,99 EUR

Salonic

zilnic

1 iulie 2020

29,99 EUR

Copenhaga

luni, miercuri, vineri

1 iulie 2020

39,99 EUR

Billund

joi, duminică

2 iulie 2020

34,99 EUR

Karlsruhe/Baden Baden

joi, duminică

4 iulie 2020

34,99 EUR

Suceava

luni, vineri

10 iulie 2020

24,99 EUR

Wroclaw

luni, vineri

10 iulie 2020

29,99 EUR

Dortmund

luni, miercuri, vineri

11 iulie 2020

34,99 EUR

Memmingen

luni, miercuri, vineri

11 iulie 2020

34,99 EUR

Turku

miercuri, duminică

12 iulie 2020

34,99 EUR

Anunţul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informaţii accesaţi acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate şi securitate. Adăugând opţiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanţele se schimbă, sau pur şi simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinaţie diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecţie pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: