Ryanair lansează o nouă rută din Bucureşti spre Tel Aviv. Care sunt preţurile

Ryanair lansează o nouă rută din Bucureşti spre Tel Aviv. Care sunt preţurile

Compania aeriană Ryanair a lansat miercuri o nouă rută din Bucureşti către Tel Aviv, informează compania, adăugând că pereţurile sunt convenabile.

Noua rută va fi operată cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale şi va debuta în aprilie 2019, fiind parte a celui mai mare program de vară 2019 al Ryanair din Bucureşti.
 
Programul de vară 2019 al Ryanair, din Bucureşti, oferă 19 rute în total, incluzând cele 5 rute noi către Amman, Chania, Marsilia, Pescara şi noua destinaţie – Tel Aviv.
 
Preţul unui bilet de avion spre Tel Aviv porneşte de la 27 de euro (doar dus). Călătorii vor mai scoate din buzunar cel puţin 34 de euro pentru un bilet de întoarcere.
 
„Suntem încântaţi să anunţăm o nouă rută din Bucureşti catre Tel Aviv, care va debuta în aprilie 2019 şi va fi operată cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale, parte a programului vara 2019.
Pentru a sărbători oferim o reducere de până la 30€ pentru călătoriile dus-întors din întreaga noastră reţea de rute europene pentru călătorii din Ianuarie până la mijlocul lunii Mai, şi care sunt disponibile pentru rezervări până duminică, 13 ianuarie”, a declarat Olga Pawlonka.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: