Ministerul Economiei avertizează solicitanţii de granturi cu privire la propunerile de afaceri primite pe mail

Ministerul Economiei avertizează solicitanţii de granturi cu privire la propunerile de afaceri primite pe mail

Aplicanţii la schemele de ajutor de stat din fonduri externe nerambursabile derulate prin Ministerul Economiei primesc e-mail-uri de la anumite persoane, în care sunt informaţi că au fost admişi pentru finanţare şi în care li se propun diverse oferte comerciale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) a postat un mesaj primit pe mail, cu mesajul "Atenţie: comunicare înşelătoare", subliniind că nu comunică prin terţi informaţii despre aprobarea proiectelor depuse de oamenii de afaceri.
 
"În urma sesizărilor primite, am aflat că există persoane care trimit solicitanţilor de granturi e-mail-uri prin care îi felicită că au fost admişi şi le propun diverse oferte comerciale.
 
Vă informăm că Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului nu comunică aprobarea proiectelor prin terţi, toate informările se fac în aplicaţie şi/sau pe e-mailul aplicantului! Nu favorizează aplicanţi, dosarele sunt evaluate după grila publicată pe site-ul granturi.imm.gov.ro! Nu este asociat cu firme care percep taxe pentru facilitarea obţinerii acestor fonduri!", se precizează în comunicatul transmis de MEAT.
 
 
În acest context, Ministerul Economiei solicită aplicanţilor la schemele de ajutor de stat să urmărească canalele oficiale de comunicare ale ministerului.
 
"Pentru o informare corectă privind situaţia înscrierilor şi plăţilor pentru cele trei măsuri prevăzute în schema de ajutor de stat, vă rugăm să urmăriţi platforma oficială şi canalele oficiale de comunicare ale instituţiei", se recomandă în comunicatul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările