România autostrăzilor neterminate: A3 Bucureşti – Ploieşti va avea parcări şi spaţii de servicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
autostrada parapeti

La mai bine de trei ani de la inougurarea din 2012, autostrada A3 va avea, în sfârşit, parcări şi spaţii de servicii pe întregul traseu de 55 de kilometri de la Centura Bucureşti la Ploieşti.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, CNADNR va aloca peste 35 de milioane de lei, fără TVA pentru execuţia de parcări de scurtă durată şi spaţii de servicii pe A3, se arată într-un comunicat al companiei.

Contractul a fost semnat cu asocierea S.C. GOOD PROD S.R.L. - S.C. AXIA S.R.L. - TRANSPROIECT 2001 S.R.. Lucrarea va fi finanţată cu bani de la bugetul de stat. Durata contractului este de şase luni. Două luni pentru proiectare şi patru luni pentru execuţie, iar perioada de garanţie este de 48 de luni.

Protrivit proiectului, parcări de scurtă durată vor fi amplasate (stânga/dreapta) la kilometri 28+400, 42+600, 50+400. Spaţii de servicii tip S1 sunt prevăzute pe ambele sensuri de mers la la km 57+000. La km 17+000 (dreapta) şi km 20+100 (stânga), vor fi executate spaţii de servicii de tip S3.

Autostrada Bucureţti Ploieşti a fost finalizată până la Centura-Bucureşti, iar ultima porţiune de intrare în Capitală este încă în execuţie încă din 2012, de la inaugurarea traseului de 55 de kilometri aflat în exploatare.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite