Planurile unui fost ministru la intrarea în mediul privat: brandul şi imaginea Leonard Orban, atuurile care vor atrage clienţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În opinia lui Leonard Orban, antreprenorii fac o mare greşeală când îşi propun să utilizeze fondurile europene doar pentru că acestea există FOTO Adevărul
În opinia lui Leonard Orban, antreprenorii fac o mare greşeală când îşi propun să utilizeze fondurile europene doar pentru că acestea există FOTO Adevărul

Fostul ministru al Afacerilor Europene Leonard Orban a ales, de curând, să se alăture specialiştilor din mediul privat şi să folosească expertiza în domeniul fondurilor europene din postura de partener al unei firme de consultanţă. El a vorbit, într-un interviu acordat wall-street.ro, despre decizia de a trece în tabăra privaţilor şi despre planurile firmei pe care a fondat-o.

Fostul ministru al Afacerilor Europene a pus bazele alaturi de avocatul Gabriel Biris firmei Orban Biris European Consultants.

Intrebat despre decizia de a lua calea mediului de afaceri, Orban a raspuns ca "este o regula nescrisa care stipuleaza ca, dupa ce ai o pozitie atat de inalta, nu mai poti accepta una inferioara".

Leonard Orban a ocupat functia de negociator al Romaniei pentru aderarea la UE, de comisar european si in cele din urma de ministru al Afacerilor Europene.

"Nu s-a pus in niciun fel problema, dupa plecarea de la minister, sa candidez in pozitii de administrare la Comisia Europeana, pentu pozitii de director general sau director general adjunct", a spus Orban.

Citeşte continuarea interviului pe wall-street.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite