Elicopterele Black Hawk ale Inspectoratului General de Aviaţie ale MAI vor fi asigurate de Omniasig

0
Publicat:

Omniasig este compania care asigură, prin intermediul unei poliţe de tip Casco, toate riscurile, răspundere faţă de terţi şi accidente persoane (echipaj & pasageri) cele patru noi elicoptere tip Sikorsky S-70 Black Hawk, două de uscat şi două de mare, ale Inspectoratului General de Aviaţie ale MAI.

foto elicopter Black Hawk
Elicopterele Black Hawk ale MAI vor fi asigurate de Omniasig Foto: Profimedia

Potrivit unui comunicat al companiei, remis joi, acestea sunt în premieră în România, sunt parte dintr-un lot de şapte aeronave ce fac parte din dotarea şi modernizarea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne şi beneficiază de o tehnologie modernă.

Compania noastră este onorată să poată asigura aceste aeronave, acest succes având la bază o foarte extinsă experienţă şi o expertiză deosebită pe linia asigurărilor de aviaţie, precum şi specialişti recunoscuţi în piaţă. Suntem mândri că am putut asigura aceste aeronave chiar înainte de Parada de Ziua Naţională a României, unde ele au survolat cerul Capitalei”, se spune în comunicat

Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piaţa asigurărilor din România, menţinându-se constant în topul celor mai mari şi mai stabili asigurători din ţară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale şi agenţii extinsă la nivel naţional.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale şi de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări şi fonduri de pensii din 30 de ţări fac parte din acest grup cu tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii. Circa 29.000 de angajaţi ai VIG răspund nevoilor de zi cu zi ale celor aproximativ 28 de milioane de clienţi. Acţiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 şi la Bursa de Valori din Budapesta din 2022. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenţii internaţionale de rating Standard & Poor's. VIG colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală şi de Est. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite