Pe ce au cheltuit românii banii în primele trei luni. Ce afaceri au crescut cel mai mult

Pe ce au cheltuit românii banii în primele trei luni. Ce afaceri au crescut cel mai mult

Statistica INS privind cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule şi serviciile de piaţă prestate populaţiei în luna martie 2018, indică o creştere substanţială a vânzărilor din primele trei luni din an, faţă de perioada similară a anului trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit statisticii, comerţul cu autovehiculele a crescut în perioada ianuarie – martie 2018 cu 114% faţă de perioada similar a anului trecut, serie brută, în timp ce comerţul cu motociclete, piese şi accesorii aferente, întreţinerea şi repararea motocicletelor a înregistrat o majorare de 123,5%.
 
Cifra de afaceri din activităţi ale agenţiilor turistice şi a tur-operatorilor; alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică a crescut, în primele trei luni din acest an, cu 114,8% faţă de perioada similar a anului trecut, spălarea, curăţarea (uscată) articolelor textile şi a produselor din blană cu 112,4%, iar serviciile de coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare cu 103%.
 
Serviciile din turism au înregistrat o creştere de 107%, notează INS.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările