Adunarea generală a acţionarilor Daimler s-a transformat într-o luptă pe cârnaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru bufetul oferit acţionarilor s-au pregătit peste 12.500 de cârnăciori FOTO mago-wurst.de
Pentru bufetul oferit acţionarilor s-au pregătit peste 12.500 de cârnăciori FOTO mago-wurst.de

Adunarea Generală a Acţionarilor Daimler, care a avut loc miercuri la Berlin, reuniune în cadrul căreia s-a stabilit acordarea celor mai mari dividende din istoria concernului german, s-a transformat dintr-un prilej de sărbătoare într-o luptă pe cârnaţi, potrivit Business Insider.

În timp ce în sala de meeting se discuta acordarea celor mai mari dividende oferite vreodată de grupul german, despre strategie şi perspective, într-o sală alăturată, în care organizatorii au pregătit celor peste 5.500 de participanţi câteva gustări, doi acţionari au început o luptă pe cârnaţi. Asta deşi erau pregătiţi acţionarilor peste 12.500 de cârnaţi fierţi. 

Un acţionar şi-a pus la pachet, de mai multe ori, cârnăciori. O acţionară aflată de faţă i-a atras atenţia acestuia, iar de aici a mai fost doar un pas până la o altercaţie verbală, soldată cu jigniri. Astfel că a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine. „Am chemat poliţia ca să restabilească pacea“, a spus Manfred Bischoff, preşedintele Consiliului de Administraţie al DaimlerChrysler, care a adăugat că există două variante – mai mulţi cârnăciori sau deloc. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite