Celebrul regizor Lev Dodin, întâlnire cu publicul în Festivalul Naţional de Teatru

Celebrul regizor Lev Dodin, întâlnire cu publicul în Festivalul Naţional de Teatru

Regizorul Lev Dodin                                                                    FOTO: V. Vasiliev

Spectacolul „Livada de vişini”, producţie a Teatrului Maly Drama – Théâtre de l'Europe, va încheia, sâmbătă şi duminică, ediţia 2016 a Festivalului Naţional de Teatru. La finalul reprezentaţiei de pe 30 octombrie, începând cu orele 22.00, va avea loc, în foaierul „Tapiserii” al Sălii Mari a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, o întâlnire deschisă publicului cu regizorul spectacolului, Lev Dodin.

«Livada de vişini este piesa cea mai tragică a lui Cehov, care s-a impus în timp, însă, ca una dintre cele mai mari comedii, (…) comedia istoriei, în care personaje suntem noi. Şi în care viaţa devine parte a istoriei» – sunt cuvintele regizorului rus Lev Dodin, invitat special al celei de-a 26-a ediţii a Festivalului National de Teatru.

Celebrul regizor se află de ieri în Bucureşti, alături de scenograful Aleksander Borovsky şi împreună cu trupa de actori şi tehnicieni ai Maly Drama Teatr din Sankt Petersburg.
 

Spectatorii „Livezii...” au  privilegiul acestei discuţii la cald, încărcate de emoţia spectacolului.

Participarea la întâlnire este liberă, deschisă spectatorilor ambelor reprezentaţii (29 şi 30 octombrie, de la orele 19.00, TNB, Sala Mare).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările