Stiri despre zapodeanu

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Magistrat trimis în judecată după ce a încheiat un contract cu un om de afaceri ieşean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magistrat trimis în judecată după ce a încheiat un contract cu un om de afaceri ieşean

  Judecătoarea Camelia Acrâşmăriţei a fost acuzată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe 3 mai, pentru conflict de interese şi fals în declaraţii. Magistratul Judecătoriei Iaşi,  asuspendat din funcţie în martie,  a fost acuzat că a judecat dosarul omului de afaceri Ioan Zapodeanu, deşi încheiase cu acesta un contract de vânzare-cumpărare.

 • Scandal în justiţie. O judecătoare din Iaşi a fost suspendată din funcţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal în justiţie. O judecătoare din Iaşi a fost suspendată din funcţie

  Consiliul Superior al Magistraturii a decis, pe 30 martie, suspendarea din funcţie a judecătoarei Camelia Acrâşmăriţei. Magistratul din cadrul Judecătoriei Iaşi este cercetat de Parchetul General pentru că a judecat dosarul omului de afaceri Ioan Zapodeanu, deşi încheiase cu acesta un contract de vânzare-cumpărare. Acrâşmăriţei este suspectată de conflict de interese.

 • Iaşi: Judecătoarea cercetată de DNA a cheamat ANI la bară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Judecătoarea cercetată de DNA a cheamat ANI la bară

  Judecătoarea Camelia Acrâşmăriţei a cerut colegilor de la Curtea de Apel Iaşi să anuleze raportul Agenţiei Naţională de Integritate (ANI).Inspectorii de integritate spun că încheierea  contractului de vânzare-cumpărare de drept succesoral între magistrat şi omul de afaceri Ioan Zapodeanu a dat naştere unui interes personal care a generat o stare de incompatibilitate şi un conflict de interese. ANI a trimis o sesizare la

 • Iaşi: Judecător dat în primire de ANI la procurorii anticorupţie, pentru abuz în serviciu şi fals în declaraţii (UPDATE)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Judecător dat în primire de ANI la procurorii anticorupţie, pentru abuz în serviciu şi fals în declaraţii (UPDATE)

  Inspectorii de integritate au trimis o sesizare la Direcţia Naţională Anticorupţie şi Consiliul Superior al Magistraturii împotriva judecătoarei Camelia Acrâşmăriţei, de la Judecătoria Iaşi. Cercetările Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) vizează o relaţie contractuală dintre aceasta şi omul de afaceri ieşean Ioan Zapodeanu.

 • Iaşi: Cum au strâns cureaua bogătaşii Moldovei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Cum au strâns cureaua bogătaşii Moldovei

  Milionarii îi consolează pe oamenii de rând spunând că au fost nevoiţi să facă şi sacrificii personale. Cei mai avuţi moldoveni şi-au restrâns afacerile şi aşteaptă să treacă criza.

 • Traseul datoriilor la Poli Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traseul datoriilor la Poli Iaşi

  Clubul din dealul Copoului nu mai este dator cu 150.000 de euro lui Ioan  Zapodeanu, ci lui Radu Călin, chiar patronul echipei. Conform actului semnat între Călin şi Zapodeanu, banii trebuie returnaţi de club patronului până la sfârşitul acestui an.

 • Poli, datoare vândută lui Zapodeanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poli, datoare vândută lui Zapodeanu

  Clubul de fotbal este ameninţat cu falimentul dacă nu returnează un împrumut de 150.000 euro. Primul termen al procesului deschis de latifundiarul ieşean contra Politehnicii este programat pe 8 ianuarie 2010.

Modifică Setările