Stiri despre voma

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce simptome are botulismul, boala care a ucis un om la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce simptome are botulismul, boala care a ucis un om la Iaşi

  Botulismul este o boală rară, dar severă care poate apărea mai ales în urma consumului de alimente contaminate. Afecţiunea este tratată ca fiind o urgenţă medicală pentru că poate pune în pericol viaţa pacientului.

 • Cum te aperi de efectul gazelor lacrimogene şi ce daune provoacă organismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te aperi de efectul gazelor lacrimogene şi ce daune provoacă organismului

  Gazele lacrimogene conţin compuşi chimici care irită conjunctiva oculară, produc înţepături, lăcrimare, dificultatea de a ţine ochii deschişi, dar şi iritaţii ale căilor respiratorii, greaţă, vomă, spasme, dureri toracice, dermatite şi alergii. Efectele lor sunt potenţate de căldură şi umiditate.

 • Trucuri să ocolim problemele digestive de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri să ocolim problemele digestive de Sărbători

  NUTRIŢIE De Sărbători, tentaţiile sunt mari, să recunoaştem. Şi dacă tot avem nenumărate bunătăţi în faţă vreme de mai multe ore, e clar că nu ne putem abţine şi aşa ajungem la excese alimentare, la care se adaugă şi consumul de alcool, eventual fumatul. Medicii nutriţionişti ne sfătuiesc să mâncăm, dacă ne plac, din toate felurile pe care le-am pregătit cu trudă, dar nu „cât putem“, ci cu măsură sau doar jumătate din fiecare porţie.

 • Metode simple pentru a preveni răul de
maşină la copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode simple pentru a preveni răul de maşină la copii

  Răul de mişcare se manifestă în cazul copiilor atunci când aceştia călătoresc cu maşina, avionul, vaporul sau cu trenul. Cel mai frecvent sunt afectaţi copiii între 4 şi 10 ani, iar răul de mişcare se manifestă mai des în călătoriile cu maşina.

 • Cum poţi învinge răul de mişcare fără medicamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi învinge răul de mişcare fără medicamente

  Sindromul răului de transport, o senzaţie de ameţeală şi instabilitate, asociată cu greaţă sau vomă, poate apărea în maşină, vapor sau avion şi are ca tratament câteva exerciţii care controlează simptomele, şi nu neapărat medicamente, spune fizioterapeutul Ramona Pavel.

 • Cum poţi combate gastroenterita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi combate gastroenterita

  Dacă te-ai confruntat până acum cu stări de greaţă, vomă, sau diaree, apărute din senin, înseamnă că suferi de gastroenterită sau răceală la stomac. Afecţiunea apare din cauza unor viruşi la nivelul tractului gastrointestinal.

 • Ce sunt „răcelile la stomac“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sunt „răcelile la stomac“

  În această perioadă, secţiile de pediatrie se confruntă cu numere mari de copii cu stări de vomă şi diaree, pe fondul infecţiilor virale digestive, spun specialiştii.

 • Voma de balenă l-a îmbogăţit pe un englez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voma de balenă l-a îmbogăţit pe un englez

  Un bărbat îşi plimba câinele pe o plajă din Marea Britanie când a dat peste o substanţă ciudată, care se formează în intestinul balenelor, şi despre care a aflat ulterior că i-ar putea aduce aproape 40.000 de euro.

 • Caricatura lui Vali! Episodul 4: De ce a vomat Lady Gaga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 4: De ce a vomat Lady Gaga

  Show mare în Bucureşti, a venit Lady Gaga. Zeci de mii de oameni au venit să o asculte pe divă. Surpriză "de proporţii" în timpul concertului. Lady Gaga a vomitat. Ce sau cine i-a creat o asemenea indispoziţie? Vezi în episodul de astăzi!

 • Ai rău de înălţime? Ia ibuprofen!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai rău de înălţime? Ia ibuprofen!

  Ameţelile, stările de vomă şi durerile de cap pe care unele persoane le resimt la altitudine pot fi atenuate cu ajutorul banalului ibuprofen, au observat medicii.

 • Tânăr de 17 ani găsit mort într-un apartament din Mioveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânăr de 17 ani găsit mort într-un apartament din Mioveni

  În a doua zi de Paşte, un tânăr din Mioveni a fost găsit mort în apartament, după ce mama sa a sunat disperată la 112 că fiul nu-i răspunde la telefon şi că uşa locuinţei este încuiată pe dinăuntru.

Modifică Setările