Stiri despre veselie

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cadouri şi zâmbete pentru bolnavi, asistente şi medici din două spitale clujene. Gestul le aparţine unor tineri artişti din Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cadouri şi zâmbete pentru bolnavi, asistente şi medici din două spitale clujene. Gestul le aparţine unor tineri artişti din Cluj

  Artiştii trupei independente de teatru Create.Act.Enjoy au oferit luni, 18 decembrie, pachete cadou tuturor pe care i-au întâlnit la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj şi Spitalul Militar de Urgenţă din acelaşi oraş. Acţiunea lor, parte a proiectului ”Terapie prin Artă” demarat în urmă cu cinci ani, continuă şi mâine.

 • Tradiţii şi superstiţii de Înălţarea Domnului, ziua când se leagă vrăjile. 
De ce e bine să fii vesel de Ispas şi ce păţesc cei care muncesc în această zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tradiţii şi superstiţii de Înălţarea Domnului, ziua când se leagă vrăjile. De ce e bine să fii vesel de Ispas şi ce păţesc cei care muncesc în această zi

  La 40 de zile de la Paşte, Mântuitorul nostru Iisus Hristos s-a ridicat la ceruri de pe Muntele Măslinilor. La această minune au fost martori Apostolii şi cei doi îngeri. Aceştia din urmă le-au vorbit apostolilor despre cea de-a doua venire a lui Hristos şi le-au cerut să nu fie copleşiţi de durerea despărţirii de Mântuitor.

 • Distracţie. Gaşca Zurli face show pe 27 februarie la sala Polivalentă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Distracţie. Gaşca Zurli face show pe 27 februarie la sala Polivalentă

  Cele mai iubite personaje din România vin sâmbătă, 27 februarie la Călăraşi. Gaşca Zurli va susţine cel mai vesel spectacol pentru copii şi părinţi, „Am o căsuţă mică”, la sala Polivalentă, începând cu ora 11.oo.Zurli e prima companie din România care şi-a conceput spectacolele şi evenimentele luând în considerare şi efectul post spectacol.

 • Băieţii veseli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băieţii veseli

  Nu-mi plac solemnităţile obtuze, stilul ţeapăn, pompa „oficială”. Protocolul poate fi respectat şi fără poze ştaif, fără gesticulaţie teatrală, fără fizionomia împietrită a statuii. Umorul bine dozat e, în politică, dar şi în viaţa curentă, o virtute binevenită, cu incalculabile efecte terapeutice. Sunt gata să accept stilul „informal”, dialogul destins, firescul atitudinii şi al vorbirii.

 • REPORTAJ „Punguţa cu doi bani“: piesa unde şi copiii s-au dat în spectacol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REPORTAJ „Punguţa cu doi bani“: piesa unde şi copiii s-au dat în spectacol

  Jocul actoricesc de la teatrul de păpuşi e o adevărată fascinaţie pentru publicul spectator. Însă atunci când pe scaune stau în special copii de 3-4 ani, joaca se mută, inevitabil, şi în faţa scenei. „Weekend Adevărul“ prezintă cum este privită o piesă de teatru prin ochii celor mici şi reacţiile zglobii ale acestora.

 • Efectele pozitive ale expresiilor faciale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Efectele pozitive ale expresiilor faciale

  Studiile au arătat că zâmbetele frecvente cresc elasticitatea musculară, reduc numărul hormonilor de stres eliberaţi de organism şi scad tensiunea arterială. Mai nou, specialiştii au propus o altă ipoteză în ceea ce priveşte efectele terapeutice ale râsului şi au explicat cum un chip vesel poate induce o stare pozitivă persoanelor violente.

 • Cât de fericiţi suntem: zâmbim de numai şapte ori pe zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de fericiţi suntem: zâmbim de numai şapte ori pe zi

  Un adult zâmbeşte, în medie, de şapte ori pe parcursul unei zilei, potrivit unui studiu realizat de un producător de pastă de dinţi. Unul dintre aceste zâmbete este fals şi îl direcţionăm, de regulă, către şef.

 • Reşiţenii speră să scape de criza economică în 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reşiţenii speră să scape de criza economică în 2012

  Dacă tot au trecut sărbătorile, acum reșițenii așteaptă de la noul an mai mulți bani. Ei sunt încrăzători că vor scăpa de criza economică chiar și în ciuda previziunilor pe care le-au făcut analiștii.

 • Înveseleşte-ţi casa cu o poveste pictată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înveseleşte-ţi casa cu o poveste pictată

  Un personaj pictat pe perete – în bucătărie, în living sau în dormitor – poate să schimbe peste noapte atmosfera din căminul tău, iar o astfel de redecorare nici nu costă foarte mult.

 • VIDEO Oamenii sunt mai veseli dimineaţă, confirmă Twitter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Oamenii sunt mai veseli dimineaţă, confirmă Twitter

  Se ştie deja că weekendul generează bună dispoziţie în rândul majorităţii, dar ce se întâmplă în restul zilelor din săptămână? Folosindu-se de Twitter, cercetătorii de la Universitatea americană Cornell au descoperit că oamenii sunt mai veseli dimineaţa.

 • Veselie la Bucureşti, eşec la Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Veselie la Bucureşti, eşec la Bruxelles

  Figuri marcante ale Partidului Popular European au promis sprijin pentru Schengen, ceea ce n-a împiedicat înfrângerea din Capitala UE. Aderarea României la Schengen, absorbţia fondurilor europene sau măsurile de combatere a crizei economice au fost discutate, la Bucureşti, de mai mulţi oficiali UE.

 • Carnavalul de la Rio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carnavalul de la Rio

  Pregătirile pentru cel mai spectaculos eveniment din lume sunt în toi. Şcolile de samba fac ultimele repetiţii pentru evoluţia de anul acesta de pe Sambadrom. Extravagant. Exploziv. Spectaculos. Carnavalul de la Rio, cel mai exotic eveniment al planetei, debutează oficial mâine.

 • Britanicii, cei mai veseli europeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Britanicii, cei mai veseli europeni

  Un studiu realizat în Polonia arată că locuitorii din Marea Britanie sunt cei mai veseli dintre europeni. Aspiră la acest titlu doar spaniolii şi italienii, cunoscuţi pentru pofta lor de viaţă, în timp ce francezii, germanii şi polonezii s-au clasat pe ultimele locuri, potrivit „The Daily Mail“.

Modifică Setările