Stiri despre tudor istodor

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Pisica pe
acoperişul fierbinte“ zgârie rău. Premieră la Teatrul Bulandra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Pisica pe acoperişul fierbinte“ zgârie rău. Premieră la Teatrul Bulandra

  Marţi seară a avut loc premiera, la Sala Izvor (Liviu Ciulei) a Teatrului Bulandra, cu spectacolul „Pisica pe acoperişul fierbinte“, pe textul premiat cu Pulitzer al celebrului Tennessee Williams (tradus de regretata Antoaneta Ralian) şi în regia reputatului Dinu Cernescu. Publicul a fost încântat de prestaţia unor îndrăgiţi actori: Alexandra Fasolă, Tudor Aaron Istodor, Dana Dogaru, Virgil Ogăşanu, Silvana Negruţiu şi Lucian Ifrim.

 • „Mama” - eseu fotografic despre iubire, vernisat pe 8 martie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mama” - eseu fotografic despre iubire, vernisat pe 8 martie

  Pe 8 martie, fotografa Cătălina Flămînzeanu aniversează „Ziua Femeii” într-o notă artistică şi intimă, prin noua sa expoziţie, în care 21 de actori şi regizori sunt portretizaţi alături de mamele acestora.

 • Mitul şi realitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitul şi realitatea

  La Teatrul Mic se joacă de ceva vreme într-o formulă familială cunoscuta comedie „Profesiunea Doamnei Warren“ a şi mai cunoscutului dramaturg englez de secol 19, G.B. Shaw.

 • „Domnişoara Christina“, frumuseţe şi horror în aceeaşi ecuaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Domnişoara Christina“, frumuseţe şi horror în aceeaşi ecuaţie

  Filmul „Domnişoara Christina“, după nuvela fantastică scrisă de Mircea Eliade şi adaptată de regizorul Alexandru Maftei, este o transpunere impecabilă din punct de vedere vizual şi muzical a terorii prin care trec toţi cei bântuiţi de frumoasa domnişoară moartă în urmă cu 30 de ani. Din 1 noiembrie, producţia va fi difuzată în toate cinematografele din ţară.

 • CRONICĂ DE FILM Portret de generaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ DE FILM Portret de generaţie

  REVELION În „O lună în Thailanda", 24 de ore din viaţa unui „om fără însuşiri" sunt, pentru regizorul Paul Negoescu, un pretext de a evidenţia superficialitatea unei întregi generaţii.

 • Adevăruri supraponderale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăruri supraponderale

  „XXL (Fat Pig)“, spectacolul Teatrului Act din Bucureşti, este fermecător prin simplitatea directă a mijloacelor sale. Teatrul Act se menţine pe traseul său special, consolidând un repertoriu în care au acces doar textele foarte bune, doar actorii preocupaţi de teatrul viu, necosmetizat.

 • Comedie neagră la Teatrul Act
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comedie neagră la Teatrul Act

  Vlad Zamfirescu joacă în spectacolul „XXL (Fat Pig)“, care are două reprezentaţii în seara aceasta şi mâine, de la ora 19.00. Spectacolul lui Cristi Juncu, după o piesă de Neil LaBute, îi mai are în distribuţie pe Tudor Istodor/Andi Vasluianu, Irina Velcescu şi Raluca Vermeşan.

Modifică Setările