Stiri despre transfer de date

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Justiţia din Irlanda permite autorităţii de reglementare să reia o investigaţie care ar putea interzice transferurile transatlantice de date ale Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Justiţia din Irlanda permite autorităţii de reglementare să reia o investigaţie care ar putea interzice transferurile transatlantice de date ale Facebook

  Înalta Curte din Irlanda a decis, vineri, să permită autorităţii de reglementare a datelor să reia o investigaţie care ar putea duce la interzicerea transferurilor transatlantice de date de către Facebook, măsură care ar avea, potrivit companiei americane, un impact devastator asupra afacerilor sale, transmite Reuters.

 • Utilitatea unui hard disk extern în era supervitezelor de stocare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Utilitatea unui hard disk extern în era supervitezelor de stocare

  Există câteva industrii în care normele se schimbă foarte repede. Ca atare, este uimitor cum ceea ce considerăm echipare de bază evoluează de la un an la altul. De exemplu, stocarea în cazul laptopurilor era judecată, în mare parte, prin prisma capacităţii. Aspecte precum viteza de lucru erau asociate procesorului sau memorie RAM.

 • Adio, secret bancar în Uniunea Europeană!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adio, secret bancar în Uniunea Europeană!

  Europa se îndreaptă spre un transfer automat al datelor pentru combaterea evaziunii fiscale. Cele mai importante cinci economii europene au anunţat că urmează să construiască un nou mecanism de comunicare a informaţiilor, pentru a împiedica evaziunea fiscală.

 • Revoluţia 4G, în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revoluţia 4G, în România

  România a devenit prima ţară din Europa Centrală şi de Est care a acordat licenţe pentru transfer de date de generaţia a patra.

Modifică Setările