Stiri despre theodor cristian popescu

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Oare cum se
face că...?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oare cum se face că...?

  Oare cum se face că un copil care încă nu a trecut de vârsta claselor primare să ajungă să sufere de ceva ce se cheamă alienare?

 • adolf.hitler@yahoo.com
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  adolf.hitler@yahoo.com

  În anul 2014, astăzi atât de criticata - et pour cause - editură RAO a avut excelenta idee de a lansa pe piaţa românească romanul „Ia te uită cine s-a întors!“, scris de Timur Vermes, un jurnalist german, cunoscut până la scrierea lui în special ca ziarist de tabloid.

 • „Plastic“: Un clasist bun e un clasist mort
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Plastic“: Un clasist bun e un clasist mort

  Păcat că spectacolul de teatru „Plastic“, pus în scenă de regizorul Theodor Cristian Popescu la ArCuB, nu serveşte mai bine intenţiile (câteodată) excelentului text al dramaturgului german Marius von Mayenburg (traducerea Elise Wilk).

 • Criză şi psihanaliză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză şi psihanaliză

  „Panică”, impecabil aliaj de comedie şi dramă, este o piesă scrisă de finlandezul Mika Myllaho în 1995 pe vremea când avea 39 de ani. Cam tot atâţi câţi au şi cei trei protagonişti, Max, Leo şi Jani.

 • FOTO Clar ca o teoremă, uman ca o poezie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Clar ca o teoremă, uman ca o poezie

  Cu spectacolul cu piesa „Martiri”, cea mai recentă scriere a celebrului Marius von Mayenburg, Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional din Târgu Mureş îşi continuă programul al cărui ţel e consecventa montare a unor texte cât se poate de recente din literatura dramatică universală, inclusiv românească, dar şi participarea în cadrul proiectului „Fabulamundi. Playwriting Europe”.

 • Fără patimă despre teatrul independent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără patimă despre teatrul independent

  Am citit zilele acestea o carte în întregime consacrată teatrului independent. Se cheamă „Surplus de oameni sau surplus de idei”, are şi un subtitlu lămuritor- „Pionierii mişcării independente în teatrul românesc post 1989” şi a apărut în excelente condiţii grafice la editura Eikon din Cluj.

 • Presa în comunism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa în comunism

  O piesă scrisă de Aurel Baranga în 1967 a fost revitalizată de Theodor Cristian Popescu, îndemnându-ne să ne reconsiderăm poziţia faţă de dramaturgia vremii. Ni se pune în faţă, cu umor, o oglindă actuală a vieţii de redacţie, cu micile şi marile compromisuri pe care le fac jurnaliştii, în numele unui „adevăr" direcţionat.

 • FOTO „Metoda“ de a fi o lichea perfectă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO „Metoda“ de a fi o lichea perfectă

  Regizorul Theodor-Cristian Popescu, care a montat spectacolul „Metoda“ la Teatrul Nottara, vorbeşte despre cinismul evaluărilor candidaţilor, la angajare, în companiile multinaţionale. În spectacolul care se va juca sâmbătă seară, la Sala „George Constantin“, cei care vor să ajungă directori într-o firmă corporatistă se comportă aberant.

Modifică Setările