Stiri despre teodora enache

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Teodora Enache-Brody, artistă de jazz: „Rugăciunea mea este cântul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Teodora Enache-Brody, artistă de jazz: „Rugăciunea mea este cântul“

  Interpreta Teodora Enache-Brody, care va susţine sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20.00, un concert la Opera Naţională Bucureşti, în cadrul seriei „Bucureştiul Creativ“ a Festivalului Internaţional George Enescu, priveşte muzica şi arta ca pe o alchimie şi o călătorie spirituală.

 • Teodora Enache aduce singura interpretare vocală a Rapsodiilor enesciene la Festivalul Enescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teodora Enache aduce singura interpretare vocală a Rapsodiilor enesciene la Festivalul Enescu

  Cunoscuta interpretă Teodora Enache-Brody va prezenta versiunea vocală a Rapsodiilor I şi a II-a de George Enescu, într-un concert extraordinar pe care îl va susţine pe 18 septembrie 2021, la Opera Naţională Bucureşti, împreună cu Călin Grigoriu la chitară, Andrei Kivu la violoncel, Joca Perpignan la percuţie şi având drept invitat special Corul Operei Române.

 • Teodora Enache a transmis un mesaj emoţionant la moartea lui Johnny Răducanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teodora Enache a transmis un mesaj emoţionant la moartea lui Johnny Răducanu

  Teodora Enache, una dintre marile nume din jazz-ul românesc şi-a luat rămas bun de la profesorul său şi colegul său de scenă, Johnny Răducanu, printr-un mesaj emoţionant. Cei doi au avut o lungă şi fructuoasă colaborare de-a lungul timpului şi au primit ropote de aplauze la fiecare apariţie împreună.

 • Teodora Enache & Friends au deschis „Christmas Fest“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teodora Enache & Friends au deschis „Christmas Fest“

  Regal de jazz aseară în clubul Insomnia. Invitata serii a fost Teodora Enache, numită de presa americană „noua Ella Fitzgerald de România“, care a încântat publicul cu un concert de jazz acompaniată de doi prieteni, un pianist şi un contrabasist, Sorin Terinte şi Pedro Negrescu.

 • Cluj: Buget de zero lei pentru Transilvania Jazz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: Buget de zero lei pentru Transilvania Jazz

  Unul din cele mai importante festivaluri de jazz din ţară va prezenta patru concerte şi fără nume sonore. Desfăşurarea ediţiei cu numărul patru a fost decisă pe ultima sută de metri, abia acum trei săptămâni.

 • Teodora Enache şi Darius Brubeck, dublu concert la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teodora Enache şi Darius Brubeck, dublu concert la Cluj

  Cunoscuta cântăreţă de muzică jazz, Teodora Enache, va susţine în oraşul de pe Someş două concerte, alături de cvartetul condus de muzicianul american Darius Brubeck, alcătuit din membrii ai familiei.

 • Concert caritabil cu Teodora Enache pentru şase mame singure
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert caritabil cu Teodora Enache pentru şase mame singure

  Cunoscuta cântăreaţă de jazz, Teodora Enache, va susţine sâmbătă un concert caritabil pentru a ajuta şase mame care îşi cresc copiii singure să aibă un acoperiş deasupra capului. Proiectul este iniţiat de către Fundaţia de Caritate Herald, iar locuinţele urmează a fi construite în localitatea Apahida, pe un teren donat de către o familie care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

Modifică Setările