Stiri despre teatrul de arta bucuresti

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CRONICĂ „Dureri fantomă”, în regia lui Bogdan Budeş, sau cum înalţi spectatorul la tăcere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ „Dureri fantomă”, în regia lui Bogdan Budeş, sau cum înalţi spectatorul la tăcere

  Spectacolul de la Teatrul de Artă Bucureşti, „Dureri fantomă”, de Vasili Sigarev, în regia lui Bogdan Budeş, aduce pe scenă trei actori care ştiu să îşi asume durerea şi mizeria celor loviţi de soartă. Durerile despre care scrie Sigarev sunt greu de pus în scenă, pentru că există riscul exagerării, însă datorită calităţii regiei lui Budeş, rezultatul e un spectacol echilibrat în care durerea este dublată de un umor amar.

 • Spectacolul „Dureri fantomă” de la Teatrul de Artă a cucerit Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolul „Dureri fantomă” de la Teatrul de Artă a cucerit Rusia

  Spectacolul „Dureri fantomă” de Vasili Sigarev, în regia lui Bogdan Budeş, producţie a Teatrului de Artă Bucureşti, a primit vineri, 30 iunie, Marele Premiu al Festivalului Internaţional de Teatru “Kolyada-Plays” de la Ekaterinburg, Rusia. Producţia a fost desemnată, în unanimitate, de către juriul format din nouă juraţi, ca fiind Cel mai bun spectacol al festivalului.

 • Unioniştii merg la teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unioniştii merg la teatru

  Unioniştii sunt chemaţi la teatru. Regizorul Sorin Militarul şi actorii Liviu Cheloiu, George Constantinescu şi Marin Grigore se pun la dispoziţie într-o piesă specială: Insomniacii. Totul se va desfăşura sub forma unui eveniment caritabil, iar banii de pe bilete vor fi folosiţi pentru organizarea Şcolii de Cultură şi Afirmare românească, destinate tinerilor unionişti din Republica Moldova.