Stiri despre teatrul de arta

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • SOS! Cine stinge lumina?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SOS! Cine stinge lumina?

  Creat în laboratoarele militare sau în cele ale naturii (nu contează acum! Poate, mai târziu), faimosul agent public COVID-19 a răsturnat viaţa societăţilor şi a indivizilor, pe întregul glob.

 • Note
răzleţe în Săptămâna Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Note răzleţe în Săptămâna Mare

  1. Mulţi bucureşteni s-au arătat nemulţumiti faţă de felul în care Primăria Capitalei şi d-na primar general Gabriela Firea s-au grăbit să decoreze, în întâmpinarea Sărbătorilor pascale, Piaţa Constituţiei.

 • „Greuceanu“ – o poveste
care leagă teatrul de societate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Greuceanu“ – o poveste care leagă teatrul de societate

  Începând din 24 octombrie ne vom putea bucura de un spectacol inedit, parte a unui proiect cultural-educaţional special, ce îşi propune să aducă mai aproape arta de anumite aspecte adesea ignorate: integrarea persoanelor cu deficienţe de vedere în viaţa socială, culturală, artistică.

 • Andreea Bibiri la Teatrul de artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Bibiri la Teatrul de artă

  Cui îi e dor de Andreea Bibiri, această actriţă specială şi deosebit de talentată poate să o vadă revenind pe scenă după retragerea într-o misterioasă penumbră, la Teatrul de artă.

 • Şefii Teatrului de Artă Deva au cheltuit aiurea banii primiţi de la CJ Hunedoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şefii Teatrului de Artă Deva au cheltuit aiurea banii primiţi de la CJ Hunedoara

  Raportul de audit intern asupra cheltuielilor efectuate de conducerea Teatrului de Artă Deva, în ultimii trei ani, aruncă o pată pe imaginea instituţiei subordonate Consiliului Judeţean Hunedoara. Şefii teatrului au fost acuzaţi că au cheltuit disscreţionar şi eronat fondurile alocate de CJ Hunedoara, fără ca instituţia de cultură să aibă performanţe.

 • Independenţii (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Independenţii (I)

  În România există trei feluri de teatre: de repertoriu (subvenţionate de stat), independente şi comerciale (zisele şuşe).

Modifică Setările