Stiri despre stefan tarara

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre necesitatea orei
de muzică/arte în şcoli şi alte mici nimicuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre necesitatea orei de muzică/arte în şcoli şi alte mici nimicuri

  Începutul de an 2016 a adus vestea că într-una dintre cele 3 versiuni de plan-cadru pentru învăţământul gimnazial (una trebuie aleasă pentru copiii vor începe clasa a V-a peste 2 ani) se propune excluderea studierii muzicii la clasa a VIII-a (dar a artelor plastice la clasa a V-a, în schimb, în aceeaşi versiune, la clasa a V-a începe studiul fizicii şi chimiei).

 • Mădălin Voicu: „Enescu
trebuie să facă parte din repertoriul oricărui dirijor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mădălin Voicu: „Enescu trebuie să facă parte din repertoriul oricărui dirijor“

  Cunoscutul dirijor Mădălin Voicu a condus sâmbătă, la Ateneul Român, Orchestra de Cameră „Bucureşti“ – Ion Voicu într-un program exclusiv Mozart, avându-i ca solişti pe francezul Pierre Amoyal şi pe tânărul Ştefan Tarara. În interviul pe care ni l-a acordat pentru ziarul Festivalului Enescu, el explică de ce (exclusiv) Mozart şi rememorează amintiri despre tatăl său, marele violonist Ion Voicu, de altfel una dintre descoperirile lui Enescu.

 • Măiestria

lui Tarara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măiestria lui Tarara

  Ediţia din 2014 a celui mai important şi, de fapt, a unicului eveniment cultural de o asemenea anvergură, care poartă numele ilustrului compozitor, Concursul Internaţional „George Enescu”, s-a desfăşurat în condiţii aparte

 • Tarara! America!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tarara! America!

  Joi şi vineri a avut loc al treilea episod din seria dublu-concertelor de la Ateneu ale lui Christian Badea, un regal care va continua cu actul III din Parsifal, de săptămâna viitoare.

 • Christian Badea, din nou la Ateneu!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Christian Badea, din nou la Ateneu!

  Iată un eveniment muzical adevărat. De fapt, este cel mai important eveniment al finalului de stagiune al Filarmonicii „George Enescu”.

 • Evenimentul muzical al anului:

Concursul Internaţional George Enescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evenimentul muzical al anului: Concursul Internaţional George Enescu

  În mod cert, prin ediţia din acest an - cea de a XIV-a -  Concursul şi-a recăpătat strălucirea de odinioară, din anii ’60 - ’70 ai secolului trecut. În destule privinţe o depăşeşte. Redevine un reper pe harta marilor competiţii internaţionale actuale ale muzicii.

 • Concursul Internaţional George Enescu (III) – Epilog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concursul Internaţional George Enescu (III) – Epilog

  Într-o atmosferă efervescentă, în care un numeros public aştepta cu înfrigurare începutul etapei finale a competiţiei, s-a dat startul bătăliei finale pentru titlul suprem al acestui extraordinar concurs.

Modifică Setările