Stiri despre simleu

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • A lovit un biciclist după care şi-a văzut mai departe de drum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A lovit un biciclist după care şi-a văzut mai departe de drum

  Un şimleaun în vârstă de 45 de ani se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a lovit cu maşina un biciclist, după care şi-a continuat drumul.

 • Castelul singurului rege născut în Şimleu este o ruină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castelul singurului rege născut în Şimleu este o ruină

  În centrul oraşului Şimleu Silvaniei, se află fostul castel, sau ce a mai rămas din el, al familiei Bathory. Unul din membrii ei, Ştefan Bathory, a fost regele PolonieiLipsa banilor şi nepăsarea autorităţilor au lăsat castelul într-un cvasi-anonimat. Eventualii turişti care ar trece prin Şimleu nu se pot bucura decât de zidurile din ce în ce mai şubrede ale castelui, incinta fiind închisă.

 • Descoperire macabră în Şimleul Silvaniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Descoperire macabră în Şimleul Silvaniei

  Un bărbat de 43 de ani, din Şimleu, a fost găsit fără suflare, în apartamentul său, de pe strada Libertăţii. Cadavrul bărbatului a fost descoperit azi noapte, în jurul orei 22.45.

 • Descoperire macabră în Şimleu Silvaniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Descoperire macabră în Şimleu Silvaniei

  Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 58 de ani a fost găsit ieri seară într-un apartament din Şimleu. Cadavrul se află acum la morga din Zalău pentru autopsie.

 • Incendiu în lanţ la Şimleul Silvaniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Incendiu în lanţ la Şimleul Silvaniei

  Pompierii sălăjeni s-au luptat câteva ore cu flăcările care au izbucnit la două case din Şimleu Silvaniei. Intervenţia pompierilor militari a fost îngreunată din cauza lipsei de apă curentă pe strada unde izbucnise incendiul.

 • Prinşi la furat de sârmă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinşi la furat de sârmă

  Doi tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 21 ani, din localitatea Vârşolţ, sunt cercetaţi în stare de libertate, de poliţiştii sălăjeni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce au sustras de la o societate comercială, 115 kilograme plasă de sârmă.

 • Emil Boc vine, mâine, la Şimleu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc vine, mâine, la Şimleu

  Prim ministrul României va fi prezent, mâine, în judeţul Sălaj pentru a-şi convinge colegii de partid să îl voteze în cursa pentru şefia Partidului Democrat Liberal (PDL). Boc va vizita şi câteva obiective construite din fonduri europene.

 • 2500 de puieţi plantaţi la Şimleu Silvaniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2500 de puieţi plantaţi la Şimleu Silvaniei

  Împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Sălaj, Primăria Şimleu Silvaniei a organizat astăzi o acţiune de împădurire a unui teren accidentat. Terenul, în suprafaţă de un hectar, aflat în zona Pădurii Brădet, aparţine Consiliului Local Şimleu Silvaniei.

 • Verdict: La Şimleu nu există pericol de poluare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Verdict: La Şimleu nu există pericol de poluare

  Primarul Septimiu Ţurcaş susţine că pământul depozitat la groapa de gunoi nu conţine substanţe periculoase pentru sănătatea locuitorilor.Scandalul referitor la groapa de gunoi a izbucnit la începutul anului, când un lider politic local a susţinut că ar exista o contaminare a zonei cu substanţe petroliere.

 • A intrat cu maşina în casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A intrat cu maşina în casă

  O tânără în vârstă de 22 ani, din localitatea Bădăcin a ajuns ieri după amiază la spital după ce a intrat cu maşina într-o casă, de pe strada Mihail Sadoveanu, din Şimleu. Din fericire, tânăra imprudentă s-a ales doar cu leziuni uşoare, fiind tratată la Urgenţe, iar apoi lăsată să plece acasă.

 • Coliziune cu bariera de la Şimleu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coliziune cu bariera de la Şimleu

  Un tânăr în vârstă de 30 ani, din localitatea Boghiş, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul volanului şi  a avariat bariera de trecere la nivel cu calea ferată din Şimleu Silvaniei. Şoferul este cercetat acum pentru distrugere.

 • Supravieţuitorii Holocaustului şi-au plâns rudele moarte în lagărele naziste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supravieţuitorii Holocaustului şi-au plâns rudele moarte în lagărele naziste

  Amabasadorul Israelului, Dan Ben Eliezer, şi o delegaţie din oraşul Petah Tikva, au comemorat, ieri, la Şimleu Silvaniei, victimele Holocaustului Printre cei prezenţi a fost şi Hanna Avidani, o evreică originară din Roman, care a fost persecutată în timpul celui de-al doilea război mondial şi şi-a pierdut tatăl la Auschwitz.

Modifică Setările