Stiri despre sim racing

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La finalul primului meu sezon din Racing
League România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La finalul primului meu sezon din Racing League România

  Nu am fugit! Am amânat puţin să aştern ultimele gânduri din primul sezon Racing League România... poate şi pentru simplul fapt că la finalul ultimei manşe am contemplat golul care se aşternea în faţă.

 • Am de vânzare bucurie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am de vânzare bucurie!

  Săptămâna trecută mi-am găsit cam greu cuvintele, firesc după trei curse terminate pe ultimul loc. Dar săptămâna asta am de vânzare bucurie, satisfacţie, mulţumire...

 • Una caldă, una rece, încă una rece...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Una caldă, una rece, încă una rece...

  În săptămâna care a trecut, pot spune că am fost cea mai fidelă definiţie a haosului. Am încercat să fiu în cât mai multe locuri în acelaşi timp... dar mi-a lipsit coerenţa. Despre o săptămână în care am terminat mai tot timpul pe ultima poziţie.

 • Paşii mărunţi...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paşii mărunţi...

  După duşul rece de săptămâna trecută, a venit Spa Francorchamps, un circuit pe care ştiam că nu voi fi rapid, pe care-l priveam ca pe o clasa întâi de la şcoală. Dar cu paşi mărunţi am ajuns să transform acestă etapă într-una plină de satisfacţii.

 • Răsturnări de situaţie şi curse spectaculoase
în etapa a şasea din Racing League Romania powered by BMW
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răsturnări de situaţie şi curse spectaculoase în etapa a şasea din Racing League Romania powered by BMW

  Etapa a şasea din sezonul curent ne-a oferit şi al şaselea câştigător diferit, Alex Cascatău şi Andrei Bechir împărţindu-şi victoriile pe Virginia International Raceway. Recordul pentru numărul de piloţi care au încercat să intre în cursa principală a fost doborât, nu mai puţin de 131 de concurenţi testându-şi abilităţile în precalificările premergătoare etapei.

 • Un duş rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un duş rece

  Talentul meu avea nevoie de un duş rece pentru a-şi băga minţile-n cap, şi l-a primit pe Virginia International Raceway.

 • În cantonament!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În cantonament!

  Am să vă plictisesc în această perioadă cu normalitatea mea... din cantonament. Cu alte cuvinte fac eforturi pentru a-mi desena şi ocupa noul stil de viaţă, cel în care #stămacasă. Va fi un serial de scrieri pe care-l dedic băieţilor din Racing League Romania pentru treaba fabuloasă pe care o fac... de la organizarea sesiunilor de antrenament, serverele pentru cele trei curse... la pregătirea cursei mari din fiecare duminică .

 • Adaptarea speciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adaptarea speciei

  Probabil cea mai valoroasă posesie în aceste zile este starea mentală. După ineditul primelor zile de #stamacasa, au început să se aşeze pe umeri şi micii pitici. Un cocktail compus din nevoia de informare... adică stat cu ochii pe canalele de ştiri, alături de privarea de spaţiu deschis, de libertatea de mişcare plus o inerentă ”introspecţie” a oricărui strănut, tuse, s.a.m.d... te fac coleg de apartament cu o mică şi drăguţă psihoză.

Modifică Setările