Stiri despre sexul vs barza

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Fondatoarea canalului youtube „Sexul vs Barza”: Multe dintre mesajele pe care le primesc au legătură cu teama de o sarcină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fondatoarea canalului youtube „Sexul vs Barza”: Multe dintre mesajele pe care le primesc au legătură cu teama de o sarcină

  În România nu se face Educaţie Sexuală din cauză că părinţii sunt reticenţi când vine vorba ca ai lor copii să fie învăţaţi noţiuni noi, în contradicţie cu doctrina conservatoare promovată de Biserica Ortodoxă Română sau Coaliţia pentru Familie. Cel puţin aşa susţine experta în Educaţie Sexuală, Adriana Radu, care a fondat în urmă cu 6 ani un canal youtube de Educaţie Sexuală.

 • VIDEO Sex în engleză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sex în engleză

  Filme în engleză, cărţi în engleză, porn în engleză, sex în engleză. Clipul ăsta e făcut cu multă dragoste în primul rând pentru noi, pudicii americanizaţi din România, care la 16, 26 sau 36 de ani vorbesc mai mult în engleză decât în română despre sau când fac sex. Şi e în general pentru cei dintre noi care nu-şi găsesc cuvintele. Hai să vorbim despre cum trebuie să lucrăm colectiv la un vocabular neutru pentru sexualitate în limba română.

 • Să învăţăm cuvinte noi: despre drepturi reproductive şi dreptate reproductivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să învăţăm cuvinte noi: despre drepturi reproductive şi dreptate reproductivă

  Educaţia sexuală sau chestia de care eu tot vorbesc pe acest blog şi de care mă ocup în fiecare zi la „Sexul vs Barza” e doar o parte dintr-un peisaj mai mare: cel al drepturilor reproductive (reproductive rights) şi al dreptăţii reproductive (reproductive justice). Aceşti termeni sunt doar puţin populari în România şi sunt folosiţi cel mai mult de activiste ca Alice de la EuDecid.

 • Când? Rog păreri de la profesori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când? Rog păreri de la profesori

  Mulţi profesori sau alţi oameni de care mă lovesc când vreau să organizez evenimente sunt foarte săritori şi clari şi facem treabă super bună împreună. Unii mă bagă în ceaţă.

 • 10 motive pentru educaţie sexuală în şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 motive pentru educaţie sexuală în şcoală

  Mituri despre educaţia sexuală sunt cu duiumul. Le-au interiorizat chiar şi părinţii şi profesorii cei mai deschişi la minte. Vă propun să vorbim despre asta şi să vedem de ce e atât de nevoie de educaţie sexuală în şcoală.

 • VIDEO „Sexul versus Barza“, prima platformă de educaţie sexuală
din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Sexul versus Barza“, prima platformă de educaţie sexuală din România

  Marţi a avut loc lansarea proiectului „Sexul versus Barza“, prima platformă de educaţie sexuală în format video pentru adolescenţi. Profesorii, părinţii şi specialiştii în domeniu au dezbătut problema sexualităţii în România şi au purtat discuţii  pe tema politicilor publice aplicate în învăţământul autohton.

Modifică Setările