Stiri despre seriozitate

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Klaus Iohannis faţă cu suspiciunea şi nesiguranţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Iohannis faţă cu suspiciunea şi nesiguranţa

  Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, s-a lansat în lupta de a deveni preşedintele României de pe o poziţie privilegiată din punct de vedere comunicaţional. După mai mulţi ani de mandat în fruntea oraşului cu cel mai bun renume atât pe plan intern, cât şi pe plan extern, a venit să-şi încerce şansa în politica centrală, din nou, aflându-se în topul încrederii în personalităţile politice şi având o notorietate însemnată.

 • Marea Britanie: Un soldat al Reginei distruge mitul seriozităţii în paşi de dans
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea Britanie: Un soldat al Reginei distruge mitul seriozităţii în paşi de dans

  Gardienii care stau de strajă la Palatul Buckingham sunt întruparea disciplinei şi seriozităţii. De-a lungul deceniilor, nenumăraţi turişti i-au urmărit cum mărşăluiesc sobru între două puncte, aparent fără sens. Sunt absurzi, glorioşi, inexpresivi, impasibili. Sunt chiar simbolul regalităţii britanice. Şi totuşi, nesupunerea a lovit chiar şi aceste simboluri ale imobilităţii: unul dintre ei a fost surprins dansând.

 • Neserios ori serios?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neserios ori serios?

  Seriozitatea cere o credinţă în ceva mai puternic decât tine, într-un suprapersonal care te precede şi îţi ordonează existenţa. Omul nu pare creat fără un scop anume. Esenţa îi precede existenţa. Când însă atribui fiinţei umane libertate absolută, devii neserios, în sensul impus de neseriosul Sartre.

 • De ce întârzie
Vladimir Putin la întâlnirile oficiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce întârzie Vladimir Putin la întâlnirile oficiale

  Întârzierile preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, sunt deja una din sursele de amuzament din rândul analiştilor, dar de indignare în rândul oamenilor politici nevoiţi să aibă întâlniri cu liderul de la Moscova.