Stiri despre rozacee

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cătina albă
combate acneea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cătina albă combate acneea

  Fructele de cătină albă sunt singura sursă vegetală pentru toţi acizii graşi omega şi conţin mai mult de 190 de substanţe biochimice.

 • Lista alimentelor care accelerează procesul de
îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista alimentelor care accelerează procesul de îmbătrânire

  Există o serie de alimente care accelerează procesul de îmbătrânire, ducând la reducerea fermităţii pielii şi apariţia petelor sau a acneei. Conform nutriţioniştilor, acestea provoacă pagube serioase în interiorul organismului, acestea începând să se vadă cu timpul şi  în exterior.

 • Tenul intolerant şi secretele lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tenul intolerant şi secretele lui

  Faţa roşie la cea mai mică emoţie sau schimbare de temperatură, uneori cu zone uscate care ustură... poate părea un moft, dar este supărătoare şi este o artă să găseşti tratamentul potrivit. E vorba cel mai adesea de afecţiuni cronice, de cursă lungă, uneori condiţionate genetic.

 • Top 3 greşeli alimentare care îţi distrug tenul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 3 greşeli alimentare care îţi distrug tenul

  Toţi banii cheltuiţi pe produse cosmetice care ne scapă de acnee, de riduri sau de alte probleme cu pielea ar putea fi mai bine cheltuiţi pe o dietă sănătoasă care să aibă grijă şi de tenul nostru.

 • Depistează gratuit dermatita seboreică!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Depistează gratuit dermatita seboreică!

  O afecţiune a pielii frecvent confundată cu psoriazisul sau cu alte boli dermatologice, dermatita seboreică afectează aproximativ 3% din populaţie, mai ales bărbaţii.

 • Tratamentul glaucomului, eficient şi în rozacee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamentul glaucomului, eficient şi în rozacee

  Tratamentul rozaceei, afecţiune care constă în apariţia unor zone cu vascularizaţie evidentă şi a unor zone eritematoase, localizate la nivelul feţei, alături de zone inflamate asemănătoare acneei, va putea fi tratată cu ajutorul substanţelor prezente în medicamentele sub formă de picături destinate persoanelor cu glaucom.

 • Soluţii eficiente contra rozaceei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii eficiente contra rozaceei

  Terapia cu laser, anumite medicamente şi produsele dermatocosmetice estompează semnele roşii de pe faţă. Rozaceea apare în general după vârsta de 30 de ani şi este adesea confundată cu acneea, spun specialiştii. Tratamentul trebuie început de la apariţia primelor semne.

Modifică Setările