Stiri despre risotto

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se prepară risotto, celebra mâncare italiană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară risotto, celebra mâncare italiană

  Risotto înseamnă în italiană „orez mic“ şi reprezintă una dintre cele mai populare mâncăruri ale Italiei. Este un preparat simplu, existând numeroase combinaţii de ingrediente ce pot fi folosite.

 • Reţetă delicioasă: calamar cu brânză dulce şi spanac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă delicioasă: calamar cu brânză dulce şi spanac

  Calamarul umplut cu cremă de brânză şi spanac, servit cu garnitură de risotto aromatizat cucereşte rapid papilele gustative ale clienţilor care caută meniuri diversificate şi ingrediente sănătoase. Reţeta ne-a fost împărtăşită şi nouă de echipa de bucătari a unui Bistro din Buzău

 • Cele mai bune paste şi cel mai bun risotto din Bucureşti în 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune paste şi cel mai bun risotto din Bucureşti în 2018

  Cele mai bune paste şi cel mai bun risotto din Bucureşti în 2018 sunt la Roberto’s! Prima finală care s-a încheiat din competiţia Topul Restocracy al Mâncărurilor din Bucureşti pe 2018 a fost cea de la Paste şi Risotto, cu câte o subcategorie separată pentru fiecare dintre acestea.

 • Păcate culinare de neiertat în viziunea italienilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păcate culinare de neiertat în viziunea italienilor

  Academia Barilla din Parma a lansat un ghid al bucătăriei italiene, dezvăluind cele mai mari greşeli pe care oamenii din toată lumea le fac. Pe lângă exemplele de mai sus, lista include şi folosirea risotto-ului drept garnitură sau uleiul turnat în apa în care fierb pastele.

 • Greeks do it better...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greeks do it better...

  Acum scriu pe un laptop Dell Vostro, la umbra pinilor, pe plajă, în Grecia. Cu ani în urmă însă, Grecia nu-şi găsea loc în gândurile noastre când venea vorba de vacanţe. Doar Marea Neagră părea să ştie cum să ne alinte. Şi-mi amintesc fiecare detaliu al aventurii estivale şi acum: maşina se pregătea de cu seară, bagajele erau duse de tata, în vreme ce mama pregătea nişte sandvişuri pentru drum şi cafea pentru ei.