Stiri despre raze

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iubim soarele, dar nu când face rău pielii. Cum ne protejăm vara de arsurile solare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iubim soarele, dar nu când face rău pielii. Cum ne protejăm vara de arsurile solare

  Relaţia pielii cu soarele trebuie să fie una echilibrată – asta spun medicii şi după asta ar trebui să ne ghidăm ieşirile în aer liber. Dacă iarna îl căutăm, vara este recomandat să evităm să ne expunem prelungit razelor puternice ale soarelui, iar dacă o facem, e bine să urmăm recomandările specialiştilor pentru ca pielea să nu aibă de suferit.

 • Căldura şi razele soarelui slăbesc noul coronavirus. Studiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căldura şi razele soarelui slăbesc noul coronavirus. Studiu

  Un studiu al Guvernului american realizat de National Biodefense Analysis and Countermeasures Center arată că noul coronavirus slăbeşte într-o atmosferă caldă şi umedă şi sub razele soarelui, relatează AFP.

 • De ce e bine să mănânci roşii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să mănânci roşii

  Roşiile sunt printre cele mai populare fructe din lume. Deşi mulţi consideră că roşia este o legumă, ea este de fapt un fruct. Iată de ce este bine să le incluzi în alimentaţie!

 • FOTO Walkie Talkie, clădirea din Londra ale cărei reflexii topesc caroserii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Walkie Talkie, clădirea din Londra ale cărei reflexii topesc caroserii

  O clădire din Londra a stârnit frica locuitorilor din vecinătate şi trecătorilor pentru că, până acum, a reuşit să topească o caroserie de maşină şi să găurească şaua unei biciclete. Explicaţia stă în faptul că pereţii din sticlă ai turnului au formă concavă, iar ansamblul acţionează exact ca o lupă care concentrează razele soarelui.

 • Cod Portocaliu de caniculă. Află cum te poţi proteja de căldură!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cod Portocaliu de caniculă. Află cum te poţi proteja de căldură!

  Căldura ne poate crea grave probleme de sănătate, dacă nu ţinem cont de câteva sfaturi. Cea mai des întâlnită stare cauzată de caniculă este hipertermia. Creşterea temperaturii corpului la 40 sau chiar 41 de grade Celsius este însoţită, uneori, de pierderea cunoştinţei, vărsături, delir şi convulsii.

 • Recomandări anti-caniculă ale poliţiştilor rutieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recomandări anti-caniculă ale poliţiştilor rutieri

  Şoferilor teleormăneni li se recomandă să îşi planifice drumurile cu maşina dimineaţa şi seara pe timpul caniculei, astfel încât să evite intervalul orar 10.00.18.00, cel mai periculos. În plus, şoferii cu afecţiuni medicale (cardiovasculare, neurologice sau endocrine) sunt sfătuiţi să nu conducă deloc în intervalul orar cu temperaturi maxime.

 • Atenţie, avertizare de caniculă! Vezi aici câteva sfaturi utile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie, avertizare de caniculă! Vezi aici câteva sfaturi utile

  Căldura suprasolicită organismul, iar acest lucru, pe fondul unor vulnerabilităţi, este resimţit mai acut de către cei cu probleme de sănătate. În lipsa unor măsuri de protecţie, canicula îşi poate pune amprenta negativ asupra fiecărui organism, atenţionează medicii.

 • 3 zile de arşiţă. De sâmbătă se răceşte uşor. Vezi prognoza meteo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 zile de arşiţă. De sâmbătă se răceşte uşor. Vezi prognoza meteo

  Pe teleormăneni îi aşteaptă trei zile de foc. Meteorologii au emis o atenţionare Cod Galben de caniculă, valabilă de astăzi şi până vineri, interval în care gradul de disconfort termic va fi accentuat. Astăzi va fi înregistrată cea mai mare temperatură din acest an, 36 grade Celsius, la umbră.

 • Avertizare de caniculă pentru judeţul Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avertizare de caniculă pentru judeţul Teleorman

  Căldură mare, mon cher! Canicula îşi va face simţită prezenţa şi zilele următoare în judeţul Teleorman. Meteorologii au emis o avertizare prin care suntem anunţaţi că, în următoarele două zile, mercurul din termometre va trece de 35 de grade Celsius.

Modifică Setările