Stiri despre pungi

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Calendarul dispariţiei pungilor din plastic, în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Calendarul dispariţiei pungilor din plastic, în România

  Începând cu anul următor, pungile din plastic vor fi interzise în România, pentru că ţara noastră are obligaţia de a transpune în legislaţia naţională o directivă europeană, ţinta fiind reducerea consumului de pungi de unică folosinţă cu 80% până în 2019.

 • Succesul imprimat pe pungi personalizate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Succesul imprimat pe pungi personalizate

  Reclamele pe pungi personalizate au devenit o necesitate în rândul agenţilor economici ce aspiră la notorietate. Totodată, folosirea de pungi personalizate a devenit o obişnuinţă şi în rândul celor care pentru a-şi menţine aproape publicul, doresc să se folosească de cât mai multe şi mai diversificate canale de comunicare.

 • Comisia Europeană ar putea interzice folosirea pungilor de plastic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comisia Europeană ar putea interzice folosirea pungilor de plastic

  Comisia Europeană vrea să reducă folosirea pungilor de plastic la o singură dată. Cel puţin aşa prevede un amendament la o directivă europeană privind deşeurile care provin din ambalaje. Astfel, statele membre vor avea posibilitatea să aleagă una dintre măsurile propuse, printre care instituirea unor noi taxe, stabilirea unor ţinte de reducere a gradului de folosire la nivel naţional sau interzicerea lor.

 • Pungile ecologice – vedetele expoziţiei ALL-PACK 2012 (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pungile ecologice – vedetele expoziţiei ALL-PACK 2012 (P)

  Printre cele mai vizitate standuri de la Expoziţia Internaţională pentru Ambalaje All-Pack ce s-a desfăşurat în cadrul Romexpo Bucureşti, au fost cele ale producătorilor de pungi şi folii ecologice realizate din polietilenă biodegradabilă şi hârtie. Vă prezentăm cele mai apreciate ambalaje, adevărate “vedete” ale evenimentului. Printre vizitatori, premierul Victor Ponta, foarte binedispus, însoţit de soţia Daciana Sârbu.

 • Furt de două miliarde de lei la Pucioasa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Furt de două miliarde de lei la Pucioasa

  Lovitura a fost dată de trei tineri din Pucioasa, unul de 21 de ani, ceilalţi de 18, respectiv 15 ani. Aceştia au furat din incinta unei societăţi comerciale din oraş o componentă a unui utilaj de fabricat pungi.

 • Neamţ: Găleţile de gunoi, înlocuite cu sacoşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Găleţile de gunoi, înlocuite cu sacoşe

  Puţini pietreni mai folosesc recipientele primite gratis pentru sortarea gunoiului menajer printr-un proiect european. În urmă cu cinci ani, locuitorii oraşului au primit 90.000 de găleţi colorate pentru a colecta selectiv deşeurile.

 • Constanţa: „Veveriţa Pofticioasă“ s-a mutat la mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: „Veveriţa Pofticioasă“ s-a mutat la mare

  A început cu 300 de saci de pufuleţi pe săptămână, iar acum nu mai face faţă cererilor. După doar trei ani, unicul distribuitor livrează aproape 7.000 de saci de pufuleţi „Veveriţa Pofticioasă“.

Modifică Setările