Stiri despre premii gopo

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Premiile Gopo 2020: peste 90 de producţii în competiţia pentru nominalizări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile Gopo 2020: peste 90 de producţii în competiţia pentru nominalizări

  91 de filme româneşti, lansate în cinematografe sau festivaluri naţionale şi internaţionale în 2019, intră în cursa pentru nominalizările la cea de-a 14-a ediţie a Galei Premiilor Gopo, cel mai important eveniment care recompensează şi celebrează realizările anuale ale cinematografiei româneşti.

 • Premiile
Gopo, manelele şi amintirea lui Johnny Răducanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile Gopo, manelele şi amintirea lui Johnny Răducanu

  După apriga dispută referitoare la absenţa femeilor-regizoare atât din nominalizările pentru premiile UNITER, cât şi pentru cele ale Galei Gopo, dispută declanşată de artiste vide şi întreţinută de criticiţe în şomaj şi cu mintiucă pe minus, o nouă controversă, un nou scandal produc valuri în lumea culturală.

 • Premiile Gopo au DJ şi proiecţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile Gopo au DJ şi proiecţii

  Gala din acest an s-a îmbogăţit cu un show extraordinar de muzică şi imagine, realizat de DJ Hauteculture şi de Daniel Gontz. Cei doi vor mixa muzică şi imagini din cele patru pelicule nominalizate la „Cel mai bun film“ – „Cea mai fericită fată din lume“, „Concertul“, „Katalin Varga“ şi „Poliţist, adjectiv“.

 • Favoriţii criticilor la Premiile Gopo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Favoriţii criticilor la Premiile Gopo

  Cu o abţinere şi patru voturi pentru, „Poliţist, adjectiv“ devine cel mai bun lungmetraj al anului. Cel mai bun actor este Adrian Titieni, în opinia criticilor de film. Cât despre interpretarea feminină, profesioniştii în ale filmului nu pot alege între Monica Bârlădeanu şi Hilda Peter.

 • Premiile Gopo: pe cine pariază criticii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile Gopo: pe cine pariază criticii

  Adevărul literar şi artistic“ publică mâine o anchetă despre favoriţii criticilor la Premiile Gopo. Experţii în film mizează pe Adrian Titieni pentru rolul din „Pescuit sportiv“. La actriţe opiniile sunt împărţite între Hilda Peter şi Monica Bârlădeanu.

Modifică Setările