Stiri despre playback

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elwis Săftoiu. Finalul unui spectacol prost
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elwis Săftoiu. Finalul unui spectacol prost

  În cazul acestui manelist politico-administrativ cu nume de star rock, spectacolul trebuia să nu aibă loc. Nu putem să nu ne reamintim cu emoţie cele două mari realizări săftoiului consort: desfiinţarea postului TVR Cultural şi TVR Info.

 • Cântăreţii vor fi amendaţi dacă nu vor anunţa că fac playback
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cântăreţii vor fi amendaţi dacă nu vor anunţa că fac playback

  Artiştii şi organizatorii de concerte vor fi obligaţi să anunţe publicul despre interpretarea cu playback în timpul spectacolelor. Cabinetul de miniştri a avizat pozitiv proiectul de modificare a Legii privind protecţia consumatorilor, înaintat de Parlament.

 • Voi faceti playback?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voi faceti playback?

  M-am tot uitat la scandalul mediatic legat de Beyonce şi play-back-ul de la ceremonia de reinvestire a lui Barrack Obama şi evident că mi-am amintit de momentele acelea în care nu exista pe o scenă din România altceva decât un disc şi o mimă.

 • Beyonce a recunoscut
playback-ul peste imnul american: „ Sunt foarte mândră de
performanţa mea!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beyonce a recunoscut playback-ul peste imnul american: „ Sunt foarte mândră de performanţa mea!“

  La conferinţa de presă pentru finala campionatului American de fotbal (Super Bowl), de joi, 31 ianuarie, Beyonce le-a demonstrat tuturor celor care au criticat-o pentru playback-ul de la ceremonia de învestitură a preşedintelui Barack Obama, de ce este cu adevărat în stare. Într-un moment emoţionant, artista şi-a început discursul prin interpretarea live a imnului american.

 • VIDEO Playbackuri celebre: de la Milli Vanilli la Whitney Houston
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Playbackuri celebre: de la Milli Vanilli la Whitney Houston

  Considerat un subiect tabu în industria muzicală până acum câţiva ani, playbackul a devenit un lucru firesc pentru interprete precum Britney Spears şi Janet Jackson, cunoscute mai mult pentru personalitate decât pentru voce. Surprinzător, playbackul este practicat şi de unii dintre cei mai buni muzicieni, în cadrul unor evenimente importante, iar de-a lungul timpului au fost câteva exemple celebre.

 • Vedetele o susţin
pe Beyoncé. Playbackul poate fi justificat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedetele o susţin pe Beyoncé. Playbackul poate fi justificat

  Scandalul care o are ca personaj central pe cântăreaţa Beyoncé, acuzată că a făcut playback la ceremonia de învestire a lui Barack Obana în funcţia de preşedinte, a fost subiectul zilei de ieri în SUA. Totuşi, artişti de renume vin în apărarea cântăreţei, relatează „Huffington Post“.

 • VIDEO Beyoncé a făcut playback
pe imnul Statelor Unite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Beyoncé a făcut playback pe imnul Statelor Unite

  Cântăreaţa americană Beyoncé, care a interpretat imnul Statelor Unite la ceremonia de învestitură a lui Barack Obama, este acuzată că a făcut playback, relatează „New York Post“.

 • Slobozia: Trupa Impact a rămas fără curent în timp ce făcea playback
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Trupa Impact a rămas fără curent în timp ce făcea playback

  Concertul trupei Impact trebuia să reprezinte, aseară, punctul culminant al momentului festiv de deschidere a pationaorului artificial din Slobozia. Deși componenții trupei au venit pregătiți cu masă de mixat, microfoane și alte acesorii necesare derulării unui concert în aer liber, s-au trezit puși într-o situație jenantă când o pană de curent a tăiat alimentarea cu energie electrică.

 • VIDEO: Tony Parker şi Eva Longoria au parodiat filmul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Tony Parker şi Eva Longoria au parodiat filmul "Grease"

  Vedeta baschetului francez Tony Parker şi actriţa Eva Longoria s-au ţinut de şotii în preajma Crăciunului. Cei doi au realizat o parodie pornind de la o melodie din filmul "Grease". Şi au lansat un concurs pe site-ul baschetbalistului care are ca miză o excursie la San Antonio.

Modifică Setările