Stiri despre parscov

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cetăţean chinez, pus în carantină după ce a ajuns în Buzău din ţara natală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cetăţean chinez, pus în carantină după ce a ajuns în Buzău din ţara natală

  Un bărbat de 42 de ani, de cetăţenie chineză, întors recent din orasul Shanghai, se alătură listei persoanelor aflate în monitorizarea Direcţiei de Sănătate Publică Buzău. Măsura este menită să preîntâmpine răspândirea coronavirusului, maladie care a ucis peste o mie de persoane în China.

 • VIDEO Preşedintele CJ Buzău, la redeschiderea unui spital desfiinţat de Guvernul Boc: ”M-am născut aici supravegheat de tatăl lui Andrei Pleşu, care a fost medic în acest spital”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Preşedintele CJ Buzău, la redeschiderea unui spital desfiinţat de Guvernul Boc: ”M-am născut aici supravegheat de tatăl lui Andrei Pleşu, care a fost medic în acest spital”

  Veste bună pentru locuitorii de pe Valea Buzăului. A fost redeschis spitalul de la Pârscov, unitate sanitară care va funcţiona ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Două milioane de lei a alocat Consiliul Judeţean pentru reabilitarea şi dotarea noului centru mulifuncţional cu mobilier nou şi aparatură modernă. Spitalul va funcţiona pentru început cu doar trei secţii.

 • Veste bună pentru zeci de mii de locuitorii de pe Valea Buzăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Veste bună pentru zeci de mii de locuitorii de pe Valea Buzăului

  La începutul anului viitor, se redeschide spitalul din Pârscov, ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean Buzău. Reabilitat şi utilat cu fonduri alocate de Consiliul Judeţean, Centrul multiufuncţional de la Pârscov va fi deservit de cinci medici, 17 asistente medicale şi 5 infirmiere.

 • FOTO Spital renovat de curând, imposibil de redeschis pentru că nu atrage medici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Spital renovat de curând, imposibil de redeschis pentru că nu atrage medici

  Criza de medici din Buzău dă mari bătăi de cap autorităţilor judeţene care, după ce au investit mulţi bani în renovarea şi dotarea spitalului din comuna Pârscov, se văd în situaţia de a ţine lacătul pe unitatea medicală. Aflată la 40 de kilometri distanţă de Buzău, aceasta pare a nu fi atractivă pentru medici, în ciuda condiţiilor oferite.

 • VIDEO Război total între o iubitoare de animale şi vecinii ei: femeia creşte peste 50 de câini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Război total între o iubitoare de animale şi vecinii ei: femeia creşte peste 50 de câini

  Oamenii din Pârscov (judeţul Buzău) spun că nu mai pot trăi în gălăgia şi în mizeria produsă de patrupede şi se tem de animalele care din când în când sunt lasate să umble libere pe străzi. La rândul ei, proprietara padocului susţine că nu este nimic în neregulă cu animalele sale şi că vecinii sunt rău-intenţionaţi şi exagerează cu toate acuzele pe care le aduc.

 • Un tânăr din Buzău a fost găsit spânzurat de balustrada metalică a unui pod
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tânăr din Buzău a fost găsit spânzurat de balustrada metalică a unui pod

  Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit spânzurat de balustrada unui pod din localitatea buzoiană Pârscov. Este vorba cel mai probabil de o sinucidere, spun cunoscuţii tânărului, întrucât acesta ar fi căzut într-o depresie profundă după ce soţia lui a decis să-l părăsească.

 • VIDEO Urmările precipitaţiilor abundente din judeţul Buzău: zeci de locuinţe inundate şi drumuri distruse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Urmările precipitaţiilor abundente din judeţul Buzău: zeci de locuinţe inundate şi drumuri distruse

  Precipitaţiile abundente din această după-amiază au produs pagube uriaşe în mai multe comune din judeţul Buzău, pe care autorităţile le vor evalua în următoarele ore. Cea mai gravă situaţie este la Pârscov, unde potrivit Prefecturii Buzău aproximativ o sută de gospodării au fost inundate. În Merei, torenţii au spălat asfaltul de pe un drum comunal iar pe DN 10, aproape de Vipereşti, apa a coperit un segment de drum.

 • Zece gospodării din localitatea buzoiană Pârscov au fost inundate, duminică după-amiază
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece gospodării din localitatea buzoiană Pârscov au fost inundate, duminică după-amiază

  O ploaie torenţială care s-a abătut duminică după-amiază în zona de munte a judeţului Buzău a produs inundaţii în două sate din Pârscov. Comitetul local pentru situaţii de urgenţă a transmis autorităţilor judeţene că, în urma scurgerilor de pe versanţi, s-a acumulat apă în şase gospodării din Bădila şi patru, din cătunul Afumaţi.

 • Un buzoian din Pârscov a fost prădat chiar de partenera sa de băutură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un buzoian din Pârscov a fost prădat chiar de partenera sa de băutură

  Prădat de femeia cu care se cinstea din când în când. Este păţania unui bărbat din Pârscov, judeţul Buzău, care a sunat aseară la poliţie pentru a anunţa că i-au dispărut peste 800 de lei din casă după ce a primit vizita unei consătence care-i era parteneră de băutură. Poliţia a depistat-o pe hoaţă la scurt timp de la care a recuperat o parte din banii sustraşi.

 • Tragedii la scăldat. O fetiţă s-a înecat, la Pârscov, iar un bărbat este căutat în râul Buzău, la Găvăneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tragedii la scăldat. O fetiţă s-a înecat, la Pârscov, iar un bărbat este căutat în râul Buzău, la Găvăneşti

  Nu trece o vară fără să lase în urma ei un bilanţ tragic al deceselor prin înec, iar râul Buzău este principalul ”ucigaş”. Numai în acest weekend, apa Buzăului a curmat viaţa unei fetiţe din Pârscov şi sunt indicii că ar fi produs o a doua tragedie, la Dâmbroca, unde un adult este dat dispărut după ce plecase de acasă la scăldat.

 • Ţigările fabricate de chinezi în judeţul Buzău, principalele produse de export ale României în Coreea de Nord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţigările fabricate de chinezi în judeţul Buzău, principalele produse de export ale României în Coreea de Nord

  În 2014, România a efectuat exporturi în Coreea de Nord, ţară aflată sub o dictatură dură, în valoare de 85 de milioane de euro. Cele mai importante tranzacţii au fost cele cu ţigări, în voaloare de 83 de milioane de euro, numai 2 milioane rezultând din exportul ambalajelor din plastic. O analiză a jurnaliştilor economica.net indică o firmă cu sediul în Buzău ca fiind exportatorul cel mai probabil al ţigărilor.

 • Porţi deschise la şantierul arheologic Târcov, fostă cetate dacică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porţi deschise la şantierul arheologic Târcov, fostă cetate dacică

  Muzeul Judeţean de Istorie Buzău organizează evenimentul Ziua porţilor deschise pe şantierul arheologic Târcov – Piatra cu Lilieci, din Pârscov,  în data de 21 iunie 2014, între orele 10.00 şi 16.00. Participanţii vor putea vizita situl arheologic de la Târcov – Piatra cu Lilieci, unde vor fi prezentate situaţii arheologice în cursul cercetării şi artefactele descoperite.

 • Resuscitarea unui spital închis în perioada guvernării Boc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Resuscitarea unui spital închis în perioada guvernării Boc

  Spitalul din Pârscov, judeţul Buzău, închis în urmă cu patru ani, va fi redeschis în luna mai şi va funcţiona sub forma unui Centru de Sănătate Multifuncţional. Structura acestuia va cuprinde cabinete de medicină internă, chirurgie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, ORL, un compartiment spitalizare de zi cu 20 paturi, din care 14 paturi pentru adulţi şi 6 paturi pentru copii, dar şi o sală de tratamente cu punct de recoltare probe biologice.

 • Săptămână plină de evenimente culturale la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămână plină de evenimente culturale la Buzău

  În perioada 22 - 26 octombrie, Biblioteca Județeană Buzău organizează o serie de manifestări dedicate Zilelor Bibliotecii „V. Voiculescu”. Un prim eveniment se desfășoară chiar astăzi. Angajați ai Bibliotecii se vor deplasa prin școlile buzoiene pentru a le împărți elevilor materiale informative menite să le trezească interesul pentru lectură.

 • Poliţist prins în flagrant în timp ce lua diverse sume de bani de la şoferi ca să-i scape de sancţiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţist prins în flagrant în timp ce lua diverse sume de bani de la şoferi ca să-i scape de sancţiuni

  Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău a fost prins în flagrant după ce a primit mită de la doi investigatori din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie ca să nu ia măsurile legale ce se impuneau împotriva acestora în cazul comiterii de contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Flagrantul a fost organizat de ofiţerii Biroului Judeţean Anticorupţie Buzău, sub coordonarea Parc

 • VIDEO Bolnavii care aşteaptă moartea sunt alungaţi din spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bolnavii care aşteaptă moartea sunt alungaţi din spital

  Spitalul din Pârscov, unicul din Buzău şi judeţele învecinate specializat în îngrijirea bolnavilor aflaţi în fază terminală şi pentru care medicina nu are soluţii de vindecare, se închide iar pacienţii sunt trimişi acasă. Mai gravă este situaţia celor fără adăpost şi fără rude care să îi îngrijească. Ei nu ştiu ce vor face sau unde vor sta de mâine, când unitatea spitalicească va fi desfiinţată.

 • Pacienţii de la Pârscov sunt trimişi acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pacienţii de la Pârscov sunt trimişi acasă

  Pacienţii şi personalul de la spitalul din Pârscov stau ca pe ace cu o săptămână înainte ca unitatea spitalicească să fie transformată în azil, mai ales că deocamdată nu s-a luat o decizie clară legată de noua destinaţie pe care o va primi.

Modifică Setările