Stiri despre organe sexuale

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Minoritatea bizară care a trăit în România până acum 60 de ani. Îşi tăiau ritualic organele sexuale şi sânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minoritatea bizară care a trăit în România până acum 60 de ani. Îşi tăiau ritualic organele sexuale şi sânii

  Erau cunoscuţi sub denumirile de „scapeţi”, „scopiţi” sau „muscali” şi au locuit pe teritoriul ţării noastre (mai ales în zonele Galaţi, Brăila şi Tulcea) circa 140 de ani, începând cu 1820. Ultima dovadă a ritualurilor lor bizare, un amestec de creştinism şi sadism, datează din anul 1957, dintr-un dosar penal pentru mutilare.

 • Bărbatul cu organe sexuale de aproape cinci kilograme VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbatul cu organe sexuale de aproape cinci kilograme VIDEO

  Berlinezul Micha Stuntz, în vârstă de 45 de ani, şi-a injectat silicon în penis şi scrot ca să pară mai dotat, însă a exagerat, iar acum organele sale genitale cântăresc aproape cinci kilograme, cam cât o pisică de mărime medie.

 • Satul în care fetele se transformă în băieţi când ajung la pubertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satul în care fetele se transformă în băieţi când ajung la pubertate

  În satul Salinas din Republica Dominicană are loc un fenomen straniu. La pubertate, unul din 90 de copii născuţi aici se transformă din fetiţă în băiat, crescându-i un penis. El e numit „guevedoce“, adică „penis la 12 ani“ sau „machihembras“ - „întâi femeie, apoi bărbat“.

 • Ce nu înţeleg femeile despre sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu înţeleg femeile despre sex

  Freud s-a referit la sexualitatea feminină folosind expresia „continentul întunecat“, însă nici sexualitatea masculină nu este un teren mai cunoscut pentru femei. În ciuda credinţei generale, lucrurile nu sunt deloc atât de simple pe cât se crede în ceea ce priveşte sexul şi bărbaţii.

 • E vremea terapiei cu vinuri!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E vremea terapiei cu vinuri!

  Aromaţi şi plini de vitamine şi de minerale, strugurii sunt adevărate arme împotriva bolilor şi a îmbătrânirii. Nici când se transformă în vin nu îşi pierd din calităţi. Ba din contră, se câştigă proprietăţi terapeutice noi dacă în vinul de struguri se adaugă fructe şi plante medicinale.

Modifică Setările