Stiri despre orchestra de tineret a uniunii europene

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Christian Zacharias şi Vasily Petrenko la Ateneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Christian Zacharias şi Vasily Petrenko la Ateneu

  Primăvara a venit brusc în acest an, în Aprilie, aducând cu ea un program de concerte la fel de irezistibile la Ateneul Român. Mai întâi, Filarmonica l-a invitat din nou pe Christian Zacharias, pianist şi dirijor foarte iubit la Bucureşti, în urma unor concerte memorabile de la Festivalul Enescu.

 • European Union Youth
Orchestra, o formaţie pilduitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  European Union Youth Orchestra, o formaţie pilduitoare

  A concertat la Bucureşti, în sala Ateneului Român, iluminată feeric în exterior de Festivalul Spotlight, Orchestra de Tineret a Uniunii Europene. O formaţie constituită în 1976 prin directorul muzical fondator Claudio Abbado, ce actualmente reuneşte forţe din toate cele 28 de state componente.

 • Muzician român, selectat în Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzician român, selectat în Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO)

  În urma audiţiilor de la Bucureşti din noiembrie 2016, Theodor Antoniu Andreescu (violă) a fost selectat ca membru în Orchestra de Tineret a Uniunii Europene. EUYO este un proiect muzical european, care reuneşte cei mai talentaţi muzicieni din toate ţările membre ale Uniunii Europene, sub bagheta unor dirijori de faimă internaţională, într-o orchestră care transcende barierele sociale, culturale, politice şi economice.

Modifică Setările