Stiri despre opera comica pentru copii

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Recorduri de audienţă la spectacolele online pentru copii. Premieră pe Facebook: Scufiţa roşie, la Opera Comică pentru Copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recorduri de audienţă la spectacolele online pentru copii. Premieră pe Facebook: Scufiţa roşie, la Opera Comică pentru Copii

  Transmisiunile online ale spectacolelor de la Opera Comică pentru Copii au ajuns la aproape 500.000 de spectatori din ţară şi străinătate. Pe 21 martie, de la ora 17.00, a debutat prin a transmite online o premieră: spectacolul de balet ,,Scufiţa Roşie”, la Sala UnderGrant, debutul regizoral al balerinei Andreea Soare.  De asemenea, Teatrul Ţăndărică transminte online spectacole pe pagina de Facebook a instituţiei.

 • INTERVIU Soprana Felicia Filip despre Festivalul Enescu pentru copii: „Pentru noi nu există decât
spectatori, copiii fiind spectatori mai
exigenţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Soprana Felicia Filip despre Festivalul Enescu pentru copii: „Pentru noi nu există decât spectatori, copiii fiind spectatori mai exigenţi“

  Soprana Felicia Filip, Director General al Operei Comice pentru Copii, povesteşte despre Festivalul Copiilor - un proiect organizat în premieră în cadrul ediţiei 2019 a Festivalului Internaţional George Enescu. Peste 1500 de spectatori vor avea ocazia să asculte marile lucrări prezentate în festival într-un format adaptat vârstei lor. Opera Comică pentru copii va reproduce, în oglindă, la matineu, programul festivalului din fiecare week-end.

 • „Sunetul muzicii“, premieră a lui Răzvan Mazilu la Opera Comică de Copii VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sunetul muzicii“, premieră a lui Răzvan Mazilu la Opera Comică de Copii VIDEO

  Legendarul musical „Sunetul muzicii“, compus, în 1959, de Richard Rodgers, pe versurile lui Oscar Hammerstein, l-a inspirat şi pe regizorul şi coregraful Răzvan Mazilu să pună în scenă povestea familiei Von Trapp, la Opera Comică pentru Copii. Astfel, pe 1, 2 şi 3 iunie, au avut loc reprezentaţii ale renumitul musical Sunetul muzicii într-o variantă inedită, cu o distibuţie minunată de copii şi tineri talentaţi aleşi de Răzvan Mazilu.

 • PMB: Teatrul Odeon poate rămâne în sediul din Giuleşti până când va fi găsit un alt spaţiu pentru decoruri şi ateliere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PMB: Teatrul Odeon poate rămâne în sediul din Giuleşti până când va fi găsit un alt spaţiu pentru decoruri şi ateliere

  Primăria Capitalei va oferi Teatrului Odeon un alt spaţiu pentru depozitarea decorurilor şi a atelierelor, până atunci teatrul putând rămâne în spaţiul din Calea Giuleşti, într-un spaţiu delimitat, transmite Primăria Capitalei. Municipalitatea susţine că teatrul nu va fi obligat să părăsească imobilul în 30 de zile, ci doar "să opereze în evidenţele financiar-contabile această modificare”.

 • De la Opera Comică, la Paris, Moncher!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Opera Comică, la Paris, Moncher!

  Premiera spectacolului ”La Paris, Moncher!” va vea loc marţi, 15 decembrie, de la ora 19.00. Fantezie muzicală cu parfum interbelic, La Paris, Moncher! este o poveste originală care adună în scenă personaje ale Bucureştiului şi Parisului de odinioară, pentru bucuria părinţilor şi bunicilor spectatori de la Opera Comică pentru Copii.

 • La Opera Comică: debut spectaculos al stagiunii lirice bucureştene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Opera Comică: debut spectaculos al stagiunii lirice bucureştene

  Atât în recentul Festivalul enescian al muzicii cât şi în debutul stagiunii actuale, Opera Comică pentru Copii a prezentat o premieră în adevăratul sens al cuvântului, un spectacol original care se adresează în egală măsură copiilor de şcoală primară sau gimnazială, dar şi părinţilor.

 • „Flautul fermecat” - o adaptare pentru copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Flautul fermecat” - o adaptare pentru copii

  Cine trece pe podul Grant către Crângaşi nu se poate să nu observe, pe dreapta, firma OPERA COMICĂ. Iar în aceste zile, pe exteriorul turnului scenei, postere mari anunţă noua premieră cu opera „Flautul fermecat” de Mozart, montată de acest unic teatru muzical din ţară destinat exclusiv copiilor.

 • Felicia
Filip, noul director al Operei Comice pentru Copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Felicia Filip, noul director al Operei Comice pentru Copii

  Opera Comică pentru Copii are, începând de astăzi, un nou director: Felicia Filip. Desemnată manager în urma câştigării concursului organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, soprana va ocupa acest post până la finalul anului 2017.

 • Patru „mărţişoare muzicale“, la Opera Comică pentru Copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru „mărţişoare muzicale“, la Opera Comică pentru Copii

  Spectacolele „Soacra cu trei nurori“, „Don Quijote“, „Don Pasquale“ şi „Mirandolina“ vor fi jucate, în luna martie, pe scena Operei Comice pentru Copii. Astăzi, 4 martie, de la ora 11.00 şi mai târziu, de la ora 13.00, are loc musicalul „Soacra cu trei nurori“, compoziţie semnată de Roman Vlad, în regia Stelei Popescu.

 • Don Quijote se luptă cu morile de vânt pe scena Operei Comice pentru Copii, în februarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Don Quijote se luptă cu morile de vânt pe scena Operei Comice pentru Copii, în februarie

  Celebrul roman semnat de Cervantes a fost transformat într-un balet a cărui muzică plină de viaţă, cu ritm de castaniete, a fost concepută de compozitorul austriac Ludwig Minkus. Aventurile pline de umor ale exoticului personaj Don Quijote vor putea fi aplaudate pe scena Operei Comice pentru Copii în zilele de luni (10, 17, 24 februarie) şi de marţi (11, 18, 25 februarie), de la orele 11.00 şi 13.00 (două reprezentaţii în aceeaşi zi).

 • Opera Comică pentru Copii s-a întors cu două trofee din turneul internaţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opera Comică pentru Copii s-a întors cu două trofee din turneul internaţional

  Certificatul de excelenţă a Festivalului Mediteranean de Artă şi Cultură din Turcia şi premiul Orfeul de Aur a Festivalului Internaţional Euro Folk din Bulgaria sunt premiile cu care Opera Comică pentru Copii din Capitală s-a întors acasă după un turneu desfăşurat în inetrvalul 29 august – 8 septembrie.

 • Poiana Urbană: Teatru şi concerte în aer liber, în Centrul Istoric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poiana Urbană: Teatru şi concerte în aer liber, în Centrul Istoric

  În această săptămână, bucureştenii sunt aşteptaţi în Piaţa Sfântului Anton cu concerte şi piese de teatru. Astfel, în Poiana Urbană vor cânta Marcel Pavel, Ozana Barabancea, sau Puiu Pascu, iar cei mici vor avea parte de reprezentaţii ale Operei Comice pentru Copii. 

 • Sorin Oprescu şi muşamalizarea scandalului de la Opera Comică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Oprescu şi muşamalizarea scandalului de la Opera Comică

  Primarul Capitalei crede mai mult în cuvântul Smarandei Oţeanu-Bunea decât în documentele care o incriminează. Primăria Capitalei susţine că niciun funcţionar nu a plecat în turnee de lux, pe bani publici, cu Opera Comică pentru Copii. „Adevărul“ prezintă azi dovezi care arată contrariul.

 • Achiziţii de tot râsul la Opera Comică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Achiziţii de tot râsul la Opera Comică

  Sub bagheta Smarandei Oţeanu-Bunea, la Opera Comică pentru Copii, bugetul este irosit pe achiziţii mult mai scumpe decât preţurile pieţei. În afara banilor cheltuiţi pe turnee de lux, în care invita funcţionari de la „centru“, directoarea Operei Comice umflă conturile unor firme agreate, precum Daflo Group SRL.

Modifică Setările