Stiri despre one world

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „One World. One Heart”, campanie internaţională de solidaritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „One World. One Heart”, campanie internaţională de solidaritate

  Sub deviza „One World. One Heart”, iMapp Bucharest – unul dintre cele mai importante concursuride video mappingdin lume, organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, a lansat o iniţiativă artistică prin care se aduce un mesaj de solidaritate şi speranţă, în contextul internaţional actual al pandemiei de COVID – 19, care a generat distanţarea socială ca măsură necesară de prevenire.

 • Oare ne doare această lume?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oare ne doare această lume?

  Ne vine sau nu să credem (poate doar unora dintre noi), dar au trecut 30 de ani de la evenimentele care au pus capăt domniei comunismului în Estul Europei, de la căderea Zidului Berlinului, la revoluţia de catifea din Cehoslovacia, care l-a adus în fruntea statului pe scriitorul disident Vaclav Havel, până la sângeroasa îndepărtare de la putere a lui Ceauşescu, în România.

 • Ministrul Sănătăţii îl acuză pe preşedinte că a întârziat Programul HIV/SIDA. Iohannis îi răspunde: Doar o tehnică din manualul de manipulare PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Sănătăţii îl acuză pe preşedinte că a întârziat Programul HIV/SIDA. Iohannis îi răspunde: Doar o tehnică din manualul de manipulare PSD

  Administraţia prezidenţială a transmis miercuri un comunicat de presă în care răspunde la criticile ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, care spunea că programele naţionale de sănătate au întârzieri din cauză că bugetul a fost aprobat de către Klaus Iohannis foarte târziu. Oficialii de la Cotroceni au subliniat că este „exclusiv vina PSD” pentru întârzierea bugetului, şi a catalogat declaraţiile ministrului drept o tehnică de manipulare.

 • De ce să merg(eţi) la cinema? (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce să merg(eţi) la cinema? (I)

  Da, chiar aşa, de ce-ar mai fi nevoie să intrăm în sălile de cinematograf (câte au mai rămas, că de consolidat sau construit altele... nu vedem semne!)?

 • Martiriul romilor
români, omagiat în liceele
bucureştene VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Martiriul romilor români, omagiat în liceele bucureştene VIDEO

  Pe 27 ianuarie se marchează anual Ziua Holocaustului. Mai puţină lume este conştientă, însă urgiei naziste i-au căzut victime nu numai evreii, dar şi homosexualii, militanţii de stânga, precum şi concetăţenii noştri romi. Astfel, Asociaţia One World Romania organizează proiecţii în cinci licee bucureştene cu un film documentar dedicat genocidului romilor. Ultima dintre ele va avea loc azi, 28 ianuarie, la ora 17.30, la liceul „Matei Basarab“.

Modifică Setările