Stiri despre nominalizari gopo

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care sunt filmele româneşti cu cele mai multe nominalizări la Premiile Gopo 2019
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt filmele româneşti cu cele mai multe nominalizări la Premiile Gopo 2019

  „Charleston“, „Dragoste 1. Câine“ , „Moromeţii 2“ şi „Pororoca“ sunt filmele româneşti care au cele mai multe nominalizări la Premiile Gopo 2019 şi intră, alături de „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari“, în cursa pentru trofeul Gopo la categoria „Cel mai bun film“. Câstigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor Gopo, care va avea loc marţi, 19 martie, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

 • Conflict între
Radu Muntean şi organizatorii Premiilor Gopo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conflict între Radu Muntean şi organizatorii Premiilor Gopo

  Regizorul Radu Muntean şi producătorul Dragoş Vîlcu spun că înscrierea filmului "Un etaj mai jos" în competiţia pentru premiile Gopo 2016 a fost făcută în mod "abuziv" de către organizatorii evenimentului, precizând că nu doresc să se asocieze cu această gală transformată într-un eveniment monden. În replică, organizatorii Galei precizează că doar s-a respectat regulamentul, care stipula posibilitatea neînscrierii filmului în competiţie.

 • „Aferim!“,
campionul nominalizărilor la Premiile Gopo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Aferim!“, campionul nominalizărilor la Premiile Gopo

  „Aferim! “ (regia Radu Jude), „Bucureşti NonStop“ (regia Dan Chişu), „Comoara“ (regia Corneliu Porumboiu), „De ce eu?“ (regia Tudor Giurgiu) şi „Un etaj mai jos“ (regia Radu Muntean) sunt cele cinci lungmetraje care intră în cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. Autorii celor cinci filme concurează şi la categoria Cel mai bun regizor. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor Gopo, pe 28 martie.

 • Peste 130 de
filme, între care celebrul „Aferim!“, în cursă pentru Gopo VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 130 de filme, între care celebrul „Aferim!“, în cursă pentru Gopo VIDEO

  Peste 130 de filme, între care Aferim!“, de Radu Jude, „De ce eu?“, de Tudor Giurgiu, „Poveste de dragoste“, de Cristina Iacob, „Lumea e a mea“, de Nicolae Constantin Tănase, şi „Bucureşti NonStop“, de Dan Chişu, intră în cursa pentru nominalizările celei de-a zecea ediţii a Premiilor Gopo.

Modifică Setările