Stiri despre nicolae constantinescu

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Baritonul şi
profesorul Nicolae Constantinescu 

a fost
sărbătorit la împlinirea celor 80 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baritonul şi profesorul Nicolae Constantinescu a fost sărbătorit la împlinirea celor 80 de ani

  Sâmbătă 14 aprilie, Sala George Enescu a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti a găzduit un eveniment special, prilejuit de aniversarea celor 80 de ani ai baritonului şi profesorului universitar Nicolae Constantinescu, unul dintre importanţii artişti ai Operei bucureştene, însemnat cadru didactic al prestigioasei instituţii de învăţământ care, demnă de toată lauda, a găsit de cuviinţă să-l onoreze printr-o sărbătorire strălucită.

 • VIDEO Dumnezeu în sala de operaţie: cum pot ajuta un bolnav rugăciunea şi telepatia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dumnezeu în sala de operaţie: cum pot ajuta un bolnav rugăciunea şi telepatia

  Sala de operaţii este considerată de mulţi medici un sanctuar, unde se întâlneşte umanul cu divinul. La Adevărul Live a venit să povestească despre astfel de revelaţii profesorul doctor Nicolae Constantinescu, chirurgul care a efectuat peste 8.000 de intervenţii şi căruia „i-a ajutat Dumnezeu“ să fie medic de gardă atât în timpul violenţelor de la Revoluţie, cât şi la Mineriadă.

 • „Adeverul”
despre asasinarea lui I.G. Duca (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adeverul” despre asasinarea lui I.G. Duca (II)

  Aflat în permanentă adversitate cu regele Carol II (pe care-l socotea un aventurier de duzină) şi inamic declarat al Gărzii de Fier, spre finele anului 1933, Duca acceptă preşedinţia unui nou Consiliu de Miniştri. După numai o lună  şi jumătate, este asasinat pe peronul gării din Sinaia de „nicadori”, trei legionari fanatici.

 • „Adeverul“
despre asasinarea lui I.G. Duca (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adeverul“ despre asasinarea lui I.G. Duca (I)

  Cu cinci gloanţe trase în ceafa prim ministrului, legionarii răspund la decizia acestuia de a interzice Garda de Fier; regele Carol II nu pare a fi străin de această crimă

Modifică Setările