Stiri despre moldoveanu

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Zece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece

  Sunt un om realizat. Până-n treizeci de ani am reuşit să mă-nsor, să-mi iau maşină cu motor şi să plantez un pomişor. Şi mai e ceva ce-am izbutit: m-am cocoţat pe cele mai înalte 10 vârfuri din România. De fapt, am urcat pe 17 din primele 20, pe unele dintre ele chiar de mai multe ori sau pe trasee diferite. Dar de dragul unui clasament mai simplu, mă opresc la top 10.

 • Pe acoperişul României. Cea mai scurtă cale spre Vf. Moldoveanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe acoperişul României. Cea mai scurtă cale spre Vf. Moldoveanu

  Cuvântul „vişte“ nu figurează în DEX, dar ciobanii din Făgăraş îl folosesc de sute de ani. Sensul e de vârf plat, mică platformă la mare înălţime. Două vârfuri gemene, aflate la nici un kilometru unul de altul, s-au numit multă vreme aşa: Viştea Mare (pentru că are suprafaţa de pe vârf mai întinsă) şi Viştea Mică. Azi, doar numele celui dintâi mai e consemnat astfel pe hărţi. Cel de-al doilea se cheamă simplu: Moldoveanu.

 • Mircea Băsescu: „Moldoveanu este consilierul fratelui meu, nu al meu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Băsescu: „Moldoveanu este consilierul fratelui meu, nu al meu“

  Consilierul de stat în Departamentul Securităţii Naţionale al Securităţii Naţionale al Administraţiei Prezidenţiale, Daniel Andrei Moldoveanu, chemat astăzi la DNA pentru audieri în dosarul corupţiei din portul Constanţa, este un necunoscut pentru familia Băsescu.  

 • Baschet: Moldoveanu, decisiv pentru Eagles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baschet: Moldoveanu, decisiv pentru Eagles

  Vlad Moldoveanu a marcat 19 puncte şi echipa sa, American Eagles, a învins cu 80-77, după două reprize de prelungiri, pe Navy, în cadrul NCAA, campionatul universitar de baschet al SUA

 • Baschet: Românii fac legea în NCAA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baschet: Românii fac legea în NCAA

  Vlad Moldoveanu şi Gabriela Mărginean au făcut legea în partidele disputate la finalul acestei săptămâni în NCAA, campionatul universitar nord-american. Moldoveanu a reuşit recordul carierei cu 37 de puncte pentru American Eagles în victoria cu Navy în timp ce Mărginean a totalizat 41 de puncte, record al sezonului, în victoria celor de la Drexel cu Northeastern.

 • Baschet: Moldoveanu, MVP-ul săptămânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baschet: Moldoveanu, MVP-ul săptămânii

  Baschetbalistul român Vlad Moldoveanu, de la colegiul American, a primit titlul de cel mai bun jucător al săptămânii în Conferinţa „Patriot League" din campionatul universitar american, NCAA.

 • Baschet: Moldoveanu, decisiv pentru Eagles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baschet: Moldoveanu, decisiv pentru Eagles

  Vlad Moldoveanu a reuşit 20 de puncte pentru echipa sa American Eagles în victoria obţinută, scor 71-64, împotriva celor de la Crusaders, echipa colegiului Holy Cross, din campionatul universitar nord-american de baschet NCAA.

 • Baschet: Moldoveanu străluceşte din nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baschet: Moldoveanu străluceşte din nou

  Vlad Moldoveanu a reuşit al doilea double-double consecutiv, marcând 19 puncte şi reuşind 13 recuperări, record al carierei, însă echipa sa American Eagles a pierdut în deplasare la Bucknell, scor final 72-68, într-un meci din campionatul universitar nord-american de baschet, NCAA.