Stiri despre mobius

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Melancolia şi misterul“ peisajelor urbane ale lui Roman Tolici. Sau
despre „Puterea imaginii“. Artistul se află astăzi „la aniversară“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Melancolia şi misterul“ peisajelor urbane ale lui Roman Tolici. Sau despre „Puterea imaginii“. Artistul se află astăzi „la aniversară“

  Cum despre orice artist adevărat – iar Roman Tolici este cu siguranţă unul – cel mai potrivit, „la aniversară“, este să vorbeşti despre arta lui, reiau acum un fragment consistent dintr-un text publicat iniţial în 2017, de Noaptea Galeriilor. Orheianul, care împlineşte astăzi 46 de ani, a venit prima oară în Bucureşti pentru a studia la Tonitza, iar de atunci s-a impus ca unul dintre cei mai valoroşi artişti contemporani, fiind expus şi la MARe.

 • Arte în
Bucureşti: cupluri, companioni, familii în artele plastice din Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arte în Bucureşti: cupluri, companioni, familii în artele plastice din Bucureşti

  „Arte în Bucureşti”, eveniment organizat între 6 şi 19 decembrie, de Uniunea Artiştilor Plastici din România şi susţinut de Primăria Municipiului Bucureşti prin Expo Arte, va prezenta în luna decembrie o selecţie de lucrări din creaţia a peste 50 de artişti bucureşteni. Curatorul ediţiei din acest an este Călin Stegerean, critic de artă şi manager cultural.

 • „Cât de adâncă este arta“ lui Roman Tolici? Răspunsul, la
Mobius Gallery
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cât de adâncă este arta“ lui Roman Tolici? Răspunsul, la Mobius Gallery

  O nouă „sesiune de informare şi împrietenire cu arta“, din seria „How Deep Is Your Art“, care-a debutat la galeria Mobius în iarnă cu artista Lea Rasovszky, are loc în acest spaţiu vineri, 9 noiembrie, de la ora 19.00, avându-l de data aceasta ca artist invitat pe Roman Tolici, în interiorul excepţionalei sale expoziţii de pictură care rămâne deschisă aici până la sfârşitul anului.

 • „Noua natură“, în viziunea unei artiste austriece, la Mobius Gallery
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Noua natură“, în viziunea unei artiste austriece, la Mobius Gallery

  Mobius Gallery, în parteneriat cu Forumul Cultural Austriac, prezintă primul solo show în Bucureşti al artistei vieneze Claudia Larcher, „The New Nature“, curatoriată de Călin Stegerean. Expoziţia poate fi vizitată la sediul galeriei din strada Mendeleev, nr. 2, în intervalul 2 martie – 3 aprilie. Vernisajul va avea loc vineri, 2 martie, începând cu ora 7 p.m.

 • „How Deep
Is Your Art?“. Arta contemporană pe înţelesul
tuturor, la Mobius Gallery
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „How Deep Is Your Art?“. Arta contemporană pe înţelesul tuturor, la Mobius Gallery

  Un nou pas spre înţelegerea domeniului artistic vizual, atât de dinamic în prezent, dar şi atât de ocolit de public: de-acum înainte vor avea loc sesiuni lunare de informare şi împrietenire cu arta vizuală organizate şi găzduite de Galeria Mobius. Primul episod, „The Pleasure of Being There“, se va ţine sâmbătă, 3 februarie, între orele 14.00 şi 20.00, având-o ca artist invitat pe Lea Rasovszky.

 • CARTEA DE ARTĂ „Prinţesa“ Lea, cartea (şi expoziţia)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CARTEA DE ARTĂ „Prinţesa“ Lea, cartea (şi expoziţia)

  Reluăm prezentarea cărţilor de artă, mai ales că e Luna Cadourilor şi nu există cadou mai de bun-gust decât un album de artă. Lea Rasovszky, a cărei carte de artist a fost lansată de Vellant pe la începutul anului, îşi vernisează o „personală“ la Mobius Gallery joi, 7 decembrie. Dacă ne gândim şi că retrospectiva Gh. Rasovszky, curator Simona Vilău, s-a deschis de curând la MNAC, putem spune că sfârşitul de an aparţine familiei Rasovszky.

 • CARTEA DE ARTĂ Roman
Tolici sau „Puterea imaginii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CARTEA DE ARTĂ Roman Tolici sau „Puterea imaginii“

  Ediţia inaugurală a Mobius C’Arte, primul târg itinerant de carte de artă din România, se deschide vineri, cu ocazia Nopţii Albe a Galeriilor, la Media One The Hub, din str. Iorga, nr. 5. Cum piaţa de carte de artă a devenit, în ultimii câţiva ani, una dintre cele mai dinamice activităţi editoriale autohtone, ne propunem să prezentăm periodic aceste apariţii, prin care, în principal, editurile Pandora M şi Vellant se concurează în mod benefic.

 • Toamnă bogată la Mobius
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toamnă bogată la Mobius

  „Niciodată toamna nu fu mai frumoasă“ la Mobius Gallery (situată în Mendeleev 2), una dintre cele mai dinamice galerii de artă din Bucureşti, care – după un an expoziţional foarte bun – se pregăteşte să lanseze alte evenimente artistice de excepţie. Luna de pauză va fi de acum ianuarie, iar galerista Roxana Gamarţ promite că pe 31 decembrie, ultima zi de vizitare a expoziţiei Lea Rasovszky, va fi cineva la galerie.

 • Şeful Fondului Proprietatea, anchetat în Turcia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful Fondului Proprietatea, anchetat în Turcia

  Mark Mobius, managerul de investiţii în pieţele emergente de la Franklin Templeton, este acuzat de manipularea pieţei. Autorităţile au lansat o investigaţie împotriva lui Mobius, după ce mai mulţi investitori turci au cerut acest lucru.

Modifică Setările