Stiri despre mirela copariu

  559 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adio soare, se întorc ploile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adio soare, se întorc ploile

  Meteorologii ne anunţă că următoarele trei zile vremea în Buzău va fi capricioasă, temperaturile vor scădea şi va ploua în averse.

 • Filmul, internetul şi foamea bat cultura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul, internetul şi foamea bat cultura

  Vânzările de carte au scăzut dramatic, ultimul anticariat e falimentar iar librăriile şi bibliotecile aproape pustii. Singurul anticar care a supravieţuit pe piaţa din Buzău spune că, odată cu tăierea salariilor profesorilor, şi-a pierdut şi ultimii clienţi fideli.

 • Culmea bacalaureatului: Avea media anuală 9,50 iar la examen a luat 2,40
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Culmea bacalaureatului: Avea media anuală 9,50 iar la examen a luat 2,40

  Acest paradox al învăţământului s-a produs la Grupul Şcolar Agricol Smeeni din judeţul Buzău. Emanuel Călin era unul dintre cei mai buni elevi de la Grupul Şcolar Agricol din Smeeni, după notele puse de profesori în timpul anului şcolar. Premiant în catalog, la Bac abia a obţinut un punct şi jumătate peste cel dat din oficiu. Conducerea liceului recunoşte că s-au pus note mari în timpul anilor de liceu pentru a-şi păstra cat

 • Buzău: Tot satul s-a strâns la înmormântarea eroului care a murit în Afganistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Tot satul s-a strâns la înmormântarea eroului care a murit în Afganistan

  A plâns şi cerul astăzi la înmormântarea eroului Dan Ciobotaru. Sute de oameni, rude, prieteni, colegi, oameni din sat dar şi curioşi care nu l-au cunoscut dar au aflat de tragedie, l-au condus astăzi pe ultimul drum la înmormântarea care a avut loc în curtea bisericii din satul Pinu. Militrul va fi declarat cetăţean de onoare al comunei iar în memoria sa va fi ridicat un monument în centrul comunei.

 • Militarul mort în Afganistan ajunge deseară acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Militarul mort în Afganistan ajunge deseară acasă

  Sublocotenentul postmortem Dan Ciobotaru, decedat miercuri în teatrul de operaţie din Afganistan, este aşteptat să ajungă în această seară în satul natal. El va fi înmormântat luni în curtea bisericii din Pinu iar autorităţile se pregătesc să îl declare cetăţean de onoare şi să ridice în memoria sa un monument în centrul comunei.

 • Trei zile de ploi şi descărcări electrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei zile de ploi şi descărcări electrice

  Nici în următoarele trei zile vremea nu se va îmbunătăţi la Buzău. Temperaturile se menţin scăzute, va ploua în averse şi vor avea loc descărcări electrice.

 • Tatăl militarului mort în Afganistan:”A murit, săracul, într-un război care nu e al nostru”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tatăl militarului mort în Afganistan:”A murit, săracul, într-un război care nu e al nostru”

  Durere fără margini în satul Pinu din comuna buzoiană Brăeşti. De miercuri după-amiază de când au aflat că cel care a crescut sub ochii lor, Sublocotenentul post mortem Dan Ciobotaru a murit în Afganistan, oamenii nu îşi mai găsesc liniştea. Familia tânărului este împietrită de durere şi îl aşteaptă parcă şi acum să le intre pe poartă cu zâmbetul pe buze, cum făcea întotdeauna.

 • Joacă periculoasă pentru un copil de trei ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joacă periculoasă pentru un copil de trei ani

  Un copil în vârstă de numai trei ani şi-a băgat astăzi părinţii în sperieţi. După ca a fost lăsat nesupravegheat preţ de câteva secunde a fost găsit plin de sânge după ce a căzut şi şi-a spart capul. Echipajul SMURD l-a transportat de urgenţă la spital iar acum este în afara oricărui pericol.

 • Drumuri blocate de aluviuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drumuri blocate de aluviuni

  Din cauza precipitaţiilor abundente şi a aluviunilor ajunse pe carosabil circulaţia pe drumurile din judeţ se îngreunează. Pe drumul naţional 10 Buzău-braşov deja se circulă cu dificultate şi există riscul blocării circulaţiei.

 • Angajări la jandarmerie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajări la jandarmerie

  La Jandarmeria Buzău nu se vor face concedieri, ci angajări.

 • Ploi torenţiale şi grindină la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ploi torenţiale şi grindină la Buzău

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineaţă o nouă avertizare de cod galben pentru Banat, Oltenia, vestul şi nordul Munteniei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Occidentali. Şi Buzăul este prins în atenţionarea de cod galben.

 • Roşiile “de grădină”, la fel de toxice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roşiile “de grădină”, la fel de toxice

  Specialiştii buzoieni spun că nu doar tomatele importate sunt pline de chimicale, ci şi cele din grădinile cultivatorilor localiSunt mari, arată bine, dar au tot mai puţine calităţi nutritive. Cercetătorii ştiinţifici buzoieni atrag atenţia că pot fi chiar dăunătoare sănătăţii.

 • Trei zile de ploi şi descărcări electrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei zile de ploi şi descărcări electrice

  În următoarele trei zile nu se pune problema de ştrand sau ieşiri la iarbă verde pentru buzoieni. Şi asta pentru că ne aşteaptă trei zile de ploi însoţite de descărcări electrice şi de vânt.

 • VIDEO-Buzoienii au înlocuit câinele cu porcul-Vezi aici cum arată un porc domestic plimbat în lesă pe străzile oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO-Buzoienii au înlocuit câinele cu porcul-Vezi aici cum arată un porc domestic plimbat în lesă pe străzile oraşului

  Dacă doriţi să vă cumpăraţi un animal de casă trebuie să ţineţi cont neapărat de tendinţe. Nu se mai poartă câinii, căţeluşii, pisicile, şi nici măcar iguanele. La urma urmei este şi normal, atâta timp cât nu fac decât să mănânce şi să facă mizerie. La Buzău, când vine vorba de animalele de companie, oamenii sunt cat se poate de inventivi.

 • Tot mai mulţi buzoieni îşi pun capăt zilelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot mai mulţi buzoieni îşi pun capăt zilelor

  Apăsat de greutăţi, un bărbat în vârstă de 59 de ani din Merei şi-a pus capăt zilelor în ştreang. El nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi explice gestul.

 • Centrele de agrement luate la control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centrele de agrement luate la control

  Taberele de agrement din judeţ vor fi verificate la sânge în perioada următoare de către angajaţii de la Direcţia de Sănătate Publică.

 • Buzău: 12 mămici au luat ilegal indemnizaţii de creştere a copilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: 12 mămici au luat ilegal indemnizaţii de creştere a copilului

  O parte dintre angajaţii Agenţiei pentru Prestaţii Sociale Buzău sunt cercetaţi de Poliţie pentru neglijenţă în serviciu după ce Camera de Conturi a aflat în urma unor controale că, în anul 2009, un număr de 12 mămici au primit ilegal indemnizaţii pentru creşterea copilului. Mămicile vor fi obligate să restituie banii pe care i-au încasat ilegal.

 • A murit după ce s-a certat cu un vecin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit după ce s-a certat cu un vecin

  Un bărbat de 60 de ani a murit aseară după ce s-a certat zdravăn cu un vecin. Oamenii legii nu au găsit pe cadavrul victimei semne de violenţă fapt care i-a făcut ia în considerare şi ipoteza că i s-ar fi putut face rău în timpul discuţiei în contradictoriu.

 • 18 buzoience concurează pentru titlul de Miss Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  18 buzoience concurează pentru titlul de Miss Buzău

  Tinerele, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, vor avea de trecut prin mai multe probe, inclusiv de cultură generală. Evenimentul va fi prezentat vedetele Antenei 1, Răzvan şi Dani.

Modifică Setările