Stiri despre mihai voinea

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Din nou despre documentarul „Recorder“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din nou despre documentarul „Recorder“

  Era firesc ca documentarul „30 de ani de democraţie“ realizat sub egida publicaţiei „Recorder“ de jurnaliştii Mihai Voinea şi Cristian Delcea să nu provoace unanimităţi în apreciere. De altminteri, cred că cei doi autori nu au avut nici măcar un minut iluzia că vor avea parte doar de elogii.

 • Marţi, înainte de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marţi, înainte de Crăciun

  ...adică ieri după-amiază, am urmărit preţ de trei ore documentarul „30 de ani de democraţie”, realizat de Mihai Voinea şi Cristian Delcea, ziarişti la publicaţia „Recorder”.

 • Premiile FP România 2016 – pentru oameni şi idei care mişcă ţara în bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile FP România 2016 – pentru oameni şi idei care mişcă ţara în bine

  În ediţia curentă (nr 50, februarie/ martie 2016), revista Foreign Policy România evidenţiază, pentru al cincilea an consecutiv, peste 100 de nume cu idei şi proiecte despre care putem spune că mişcă ţara în direcţia bună. În context, în cadrul Galei FP România 2016, desfaşurată joi, 3 martie, am premiat 15 dintre cele mai interesante figuri, idei şi proiecte remarcate anul trecut.

 • Bătrânul şi şahul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătrânul şi şahul

  OBSERVAŢIONAL Patru zile din viaţa – şi bătrâneţea – unui fost campion naţional la şah sunt surprinse în documentarul „Bondoc“ de tânăra triadă de regizori Mihai Voinea, Mihai Mincan şi Cristian Delcea. Filmul va fi prezentat la Festivalul Dilema Veche, care va avea loc în weekendul viitor la Alba Iulia.

 • Festival Dilema
Veche 2015. Un documentar despre eşec: anonimul Dan Vladimir Bondoc şi neîntreruptul său şir de înfrângeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festival Dilema Veche 2015. Un documentar despre eşec: anonimul Dan Vladimir Bondoc şi neîntreruptul său şir de înfrângeri

  Dan Vladimir Bondoc e un un şahist de 78 de ani copleşit de neajunsurile bătrâneţii şi de conştiinţa apăsătoare a unei vieţi marcate de o succesiune de eşecuri. Bondoc este personajul memorabil al unui documentar observaţional răvăşitor. Cristian Delcea, ziarist la Adevărul şi unul dintre regizorii filmului a vorbit la Adevărul Live despre „omul care a pierdut partida“.

 • „Bondoc“, ovaţionat în oraşul lui Boc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Bondoc“, ovaţionat în oraşul lui Boc

  Filmul documentar „Bondoc“, realizat Mihai Mincan, Mihai Voinea şi Cristian Delcea, toţi trei reporteri ai ziarului „Adevărul“, a avut două proiecţii în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj, fiind foarte bine primit de publicul care a umplut sălile.

 • Interes mare pentru volumul „Teroriştii printre noi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interes mare pentru volumul „Teroriştii printre noi“

  Grigore Cartianu, Andrei Crăciun,  Mihai Voinea şi Cristian Delcea au prezentat ieri la Gaudeamus volumul lor, al treilea din seria dedicată Revoluţiei apărută la Editura Adevărul: „Teroriştii printre noi“.

 • Bărbile Mineriadei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbile Mineriadei

  „Doamne, nu mai rezistăm. Mai lăsaţi-ne cu astfel de baliverne! Pe cine mai interesează astfel de lucruri după 20 de ani? Mitocanilor care sunteţi! Noi şi copiii noştri ne confruntăm cu sărăcia şi vouă vă arde de acuzaţii la adresa unora şi altora. Numai noi singuri ne vom convinge de unele lucruri. Nu aveţi ce face? Duceţi-vă la cules de căpşuni! Ruşineeeeeeeee!“

Modifică Setările